ALLT ÄR PÅ TOPP!

Hej, det skulle inte kunna bli mycket bättre en såhär nu solen skiner och idag träffar man dom allra bästa!
allt är på topp! livet äger just nu! woooohoooo. Men igår bloggade jag inte något mer för jag hann inte för var hos sanna till halv 11 vi tittade på big brother och det var helt klart person som åkte ut, Tenny har blivit så otroligt äcklig och jobbig, så det var ju också bra! men iallfall när jag kom hem satte jag mig direkt vid tven och tittade på Beavis And Butt-Head, är förälskad i dom. Men iallfall efter det fortsatte jag titta på mtv, är förälskad i American Dad också som gick där någon gång på natten, men iallfall så är jag uppe tidigt idag ska färga håret rött! wohoo, ni får för och efter bild sen,  men nu måste jag dra hoppas ni får en helt underbar dag! för det kommer jag att ha!

Du snurrar min värld.


Hej allihopaaa, bjuder på en nytagen bild på Amanda och jag.
det blev att hon sov här inatt iallfall, men vi har haft lika roligt som vanligt, och idag blir det nog att vara med Sanna, och kanske Razze & Calle förmodligeeen, men imorgon blir det fullt ös i kalmar astaggad!
men iallfall så stannar vi ju i kalmar över natten, kommer bli awesome. Men iallfall nu ska vi bara lyssna på as bra musik och tare chill för en gångs skull, igår blev det lite stressigt som sagt och sen drar vi mot b-måla!
livet äger just nu!

DAGENS LÅT!

Ras Cricket - skin

kul på hjul.

Bild från idag på Sanna&Amanda!
Hej sötnosar! hemma nu från en awesome dag i mönsterås med Amanda, Sanna & delvis Carl & Adam.
men dagen började med att jag och Amanda vaknade och gick upp och fixade iordning oss och åt lite frukost oså.
Sen drog vi mot mönsterås mötte sanna i väntsalen och vi började gå mot där alla killarna trixade med sina cyklar, men vi drog ganska snabbt där ifrån och gick till netto och köpte energidryck sen gick vi tillbaka dit, sen kommer jag faktiskt inte ihåg vad vi gjorde men iallfall senare på dagen så var vi med Adam & Carl vi satt nog inne på konsum i någon timme och bara pratade och ritade saker på varandras armar kuligt var det iallfall :) och ja sen skulle dom draa, så vi sa hejdå och följde med sanna ner till stationen som skulle åka hem till sin pappa, Amanda och jag blev hämtade vid konsum och nu sitter vi här och ska äta tacos sen stannar Amanda här tills någon gång ikväll rätt sent blir det nog, men uppdaterar mer sen, puss på er!

Dålig uppdatering


typ ett års gammal bild från arkivet på oss. sööötaaa.

Hej, förlåt men har inte kunnat uppdatera för Amanda har ägt min dator denna kvällen så ja..
men nu bloggar jag från en annan dator, men iallfall idag var det skola och den gick as fort tyckte jag!
efter skolan drog jag och Amanda hem till henne efter hon hade slutat eftersom att hon slutar senare än mig på fredagar men iallfall så åt vi lite pizza hemma hos Amanda sen åkte vi hemmot mot mig och nu har vi typ kollat big brother och kollat på tv och ätit lite, just nu sitter vi och tittar på American Dad, förut tittade vi på Beavis And Butt-Head, vi satt och asgarvade hela tiden bara för att vi har sån dålig humor men iallfall hon sover då här och imorgon drar vi till mönsterås och vi möter Sanna vid stationen sen skulle vi även träffa Carl tror jag, vi får see!
men iallfall nu ska jag springa tillbaka till Amanda och vi ska fortsätta titta på American Dad, pusspuss.

Home From School

<font size="5" face="georgia"><i><font color="#000000" style=
lite smått gammal bild, men bjuder på den iallfall.
Äntligen hemma.. har varit en grymt seg dag idag har varit trött nästan hela dagen :o
men nu är man iallfall hemma, och nu sitter jag och lyssnar på lite bra musik och såå riktigt trevligt!
och nu när jag ändå inte har någonting att göra ska jag fixa en ny design.. för vill ha menyn i sidan istället för att den sitter uppe på headern, så det ska jag fixa och lite sådär :) men bloggar iallfall mer senare, kramkram.

Mönsterås.

åh, gud denna dagen har varit jobbig och hur kul som helst!
men iallfall, så har vädret varit skit och det förstörde det mesta.. men iallfall så tänkte jag berätta lite kortfattat!
skolan var det vanliga, sög som vanligt men iallafall efter skolan drog jag sanna & amanda till mönsterås!
och först fixade vi en sak, och sen drog vi till netto där vi mötte Carl & Adam, jag skrev att vi skulle träffa Razmus men det gjorde vi inte, eller jag uppfattade det fel men skit samma. Men efter vi hade varit på netto började vi gå mot carls Farmor.. hehe, kanske låter lite wierd men ah, det gjorde vi iallfall Adam cyklade hem på vägen dit, och då fortsatte vi gå i regnet.. håret blev blött och det krullade sig och byxorna blev blöta och fy blä.. men iallfall efter ett litet tag kom vi fram till hans farmor och då stängde vi på en film som hette typ ''hot shots'' och den var kulig och såååå! våran buss gick vid 19.35, så efter filmen var slut och sånt, så var vi tvungna att springa den långa vägen till busshålplatsen igen, och fy vad jag fick håll! dålig kondis här iknow! men iallfall nu sitter jag här och ska se big brother om bara några minuter, men det var dagen ungefär men vi får höras imorgon pusspuss.

sista inlägget för ikväll.

Nu ska jag fixa det sista inför imorgon för då drar jag Amanda & Sanna till mönsterås och ska fixa lite grejor, sen tror jag även att vi träffar Razmus & Carl, men iallfall så bloggar jag inte förens jag kommer hem från det!
men vi hörs imorgon, godnatt!

DAGENS LÅT!

Justin Bieber - Boyfriend.
och dagens snygging blir även Justin också!

jag är lyckligast i världen.

SÖÖÖTA VI ÄR.

som rubriken kan inte beskriva mina känslor just nu med ord, mer än att jag är fruktansvärt jävla sjukt cp glad!
och jag har en anledning såklart till varför jag är så fruktansvärt glad, jo det är så här! att JUSTIN BIEBER kommer till sverige! och jag kan inte bli gladare än såhär just nu, bara känslan att jag kommer att få se Justin är obeskrivlig min dröm kommer att gå i uppfyllelse! jag är så jävla glad nu så det här inte sant. Men iallfall så har min dag varit också fruktansvärt rolig med Amanda&Sanna, men iallfall så gick vi direkt till konsum och köpte ett paket glass och sedan hem till sanna och då åt vi självklart av glassen och satt ute i värmen och bara njöt av solskenet! och därefter så hoppade vi massa studsmatta och bara skrattade och hade kul, helt enkelt sen tittade vi också på en ''irene huss'' film den var rätt bra :) men iallfall nu sitter jag här och ska ta någonting och äta och försöka lugna mig lite.. så uppe i varv efter allt de här med Justin och det, men iallfall ni får ha en superduper bra kväll!

dagens låt!


har verkligen fassnat för Nicki Minaj! hon är awesome!
så dagens låt blir starships!

MÅNDAG

HEJHEJ idag har det varit skola och och det har varit otroligt segt som vanligt och imorgon är det tisdag..
och det gör inte saken bättre! men iallfall så idag efter skolan drog jag och Mathilda hem till henne och vi hann inte göra så jätte mycket men lite iallfall och vi hade kul oså. Imorgon har man prov som känns lite sådär..
eftersom att jag somnade med huvudet i böckerna.. började plugga vid 18.00 någon gång och sen vaknade jag vid 21.00 typ.. så är inte specielt trött nu men har iallfall nyss tittat på big brother oså och nu ska jag titta igenom provet och sedan sova om det går eftersom att jag inte är ett dugg trött men aja, vi hörs!

en awesome helg!

hejhej, denna helgen har ägt!
för jag har tillbringat den med dom allra bästa! så måste bara tacka Mathilda & Sanna för internetlanet vi hade!
och sen måste jag även tacka Amanda för idag också! men iallfall igår så åt vi lite pizza uppe vid pizzerian och bara hade det mysigt, sen drog vi hem och satt lite vid datorn, senare på kvällen fick mathilda ont i magen och var tvungen att gå hem, men hoppas det är bättre nu iallfall! men iallfall jag och sanna fortsatte med vårat lilla internetlan, vi pratade i telefon med Carl & Razmus och där började vi ju skratta rätt mycket men iallfall sen gick vi nog och la oss runt 02.00 för vi var ganska trötta sen skulle vi ju upp vid 10.00 nästa dag med! men iallfall på söndagen alltså idag hade Sanna ställt alarmet men tror inte jag vaknade av det? men iallfall så gick vi upp och så för vi skulle vara med Carl & Razmus men sen kunde inte dom och massa, men iallfall Amanda kom till sanna senare på dagen och vi tittade på massa filmer hoppade studsmatta och bara hade kul helt enkelt! drog hem runt 18.00 och nu sitter jag här och har duchat, och ätit lite mat och ikväll blir det att plugga och bara ta det chill.
men det blir iallfall en tumme upp på helgen!
men ha de bra för nu ska jag plugga och dricka coola! pusspuss.

DAGENS LÅT!


David Guetta - Turn Me On ft. Nicki Minaj.

videoinlägg med brudarna!


Lan i natt igen.

Laaaaaaaaan!
Hejhej, hade tänkt att skriva godmorgon innan jag såg på klockan att den var runt fyra..
men iallfall så igår somnade vi nog runt två någon gång tror jag, alltså vi lanar inte massa spel oså.
vi sitter vid våra datorer och fixar med våra bloggar och facebook osv.. alltså som ett internetlan.
Men iallfall så hade vi jätte trevligt igår vi tog massa bilder så lägger nog upp några fler senare.
och idag har vi ätit frukost hoppat studsmatta tittat på en saw film.. dom filmerna föll inte riktigt mig i smaken..
fyfy, men iallfall så har vi haft as kul och sover här inatt igen vi ska fortsätta med vårat lilla internetlan!
det kommer också bli hur kul som helst, och imorgon drar vi till Ruda tror jag, sånt vi märker iallfall.
men det var nog allt just nu, men vi hörs senare!

FOLLOW ME!

Följ mig på instagram! - bbarasiigne
Följ mig på twitter! - beliiieeebeeer
Adda mig på facebook! - Signe Azum Karlsson
Adda mig på dayviews - Suuupermaaan


typ för skojs skull bara.

Snart klar.

i'm baaaaack!
nu är jag tillbaka igen för är snart klar med designen bara lite små grejs som ska fixas!
men iallfall dom här dagarna har inte hänt så där jätte jätte mycket mest skolan och sånt.
men i onsdags var jag iallfall med Alex och vi gjorde inte sådär jätte jätte mycket, chillade och hade kul typ.
och sen igår så var jag med sanna och vi gjorde massa skojs, och idag är det fredag och just nu sitter jag hos Sanna, och vi har ett internetlan jag sanna & Mathilda riktigt trevligt vi har ätit massa snacks och bara haft de bra!
men det var allt för tillfället nu är jag snart tillbaka som vanligt igen!

bloggpaus.

behöver ta en bloggpaus, tills designen är helt fixad är tillbaka om några dagar eller så..
men vi hörs när vi hörs, kram!

bläää

fixar med designen så ni vet, för den ser ut som fan just nu..
men bara så ni vet.

Dag med brudarna!

Nu blir det ett rätt långt inlägg om dagen .. tror jag iallfall!
Men iallfall dagen började med skola och det var väl helt okej för att vara första dagen efter ett påsklov.
men iallfall efter skolan drog man till konsum med Sanna,Mathilda & Amanda, vi köpte lite kakor och såå!
sedan drog vi alla hem till sanna och fixade oss lite och fixade fika och lite sådär sen drog vi ut och satte oss i en tunnel typ och hade picknik där! det var jätte mysigt, vi tog också massa bilder två av dom ser ni där uppe.
men vi har haft jätte mysigt, vi pratade om sommaren och massa, den kommer äga iår med er brudar!
men sen tog vi alla våra saker och gick en tur i blomstermåla sen gick mathilda hem till sig, och då gick vi andra hem till sanna och stängde på en film vid namn '' Hostel '' och den var jätte mysig! verkligen jag älskade filmen!
fast det gjorde jag inte, det var en skräckfilm fyfan säger jag bara, dör häldre än att se den igen men aja.
sen blev man hämtad runt 21.00 och nu har jag duchat kollat facebook och nu blir det big brother!
en as bra måndag måste jag säga, och ska försöka fixa klart designen i veckan för så här kan den inte se ut, fyyy säger jag bara.. men aja nu ska jag ta något att äta sen blir det då big brother, men ha det fint!
tjaaarååå.

BIG BROTHER

Hejhej, nu sitter jag och tittar på big brother live, och annars har det inte hänt så mycket mer ikväll.
Amanda åkte hem runt 19.00 och som ni kanske ser fixar jag med designen lite, men jag har faktiskt inget mer att säga just nu, mer än att detta blir sista inlägget för ikväll och nu ska jag fortsätta titta på big brother sen blir det att se Beavis and Butt-Head på mtv, pusspuss.

Med Amanda

Hejhej, idag hade jag tänkt att ta en chill dag men det blev inte riktigt så Amanda undrade om vi skulle hitta på något så det gjorde vi så hon kom hit och vi har tittat på film hela dagen och vi har haft det jätte roligt, skrattat osv.. men ville bara uppdatera lite fixar fortfarande med den nya designen för fullt! men iallfall så bloggar jag mer ikväll och så dååååå, grymt tråkigt inlägg men aja, uppdaterat iallfall, kramkram.

Jobbar med en ny design.

Som rubriken håller jag på med en ny design, för min förra var lite tråkig vill att den nya ska bli lite mer speciell och rolig, massa glitter osv.. funderar på rymdtema? aja vi får se hur det blir kanske blir en ganska enkel men snygg..jaja, nu ska jag fortsätta med designen & lyssna på One Direction! livet äger ibland.

Lördag!

hejhej, nu är jag hemma igen efter en awesome kväll och dag med Mathilda, Alex & CJ!
vi har faktiskt inte gjort sådär jätte jätte mycket men jag och Alex sminkade Carl-Johan som en fjortis och så..
haha, sen tittade vi på en american pie och sådär, och nu har jag ätit lite gott och tittat på kvällen är din, och det var en tjej som fick träffa alla killarna i one direction! avundsjuk? nejnej absolut inte. Är helt jävla förälskad i killarna, omg. Men iallfall så ska jag snart lägga mig och titta på mtv eller något sååånt får se vad som händer, men bloggar kanske lite till senare ikväll, pusspuss.

i never let you go.

Hej allihopa nu ska jag fixa mej och lite sådär och sedan drar man till mathilda!
och för tillfället har jag inget att säga eller jo! jag fixade en ny design igår bara för att jag hade lust typ..
men fattas en header som kommer snart tror jag.. vi får se hur det blir med designen, men aja, pusspuss.

Godnatt!

nu har jag tvättat piercingen och sådär och borstat tänderna så är i princip värdig för sängen!
och det blir att lägga sig och titta på American Dad på mtv nu, går 4 avsnitt i rad, awesome!
men imorgon blir det iallfall att vara med Mathilda, Alex och CJ och har sett att Beavis And Butt-Head ska börja på mtv igen nya avsnitt och allt, så det är awesome det med, älskar typ mtv, massa massa kärlek till det men nu ska jag lägga mig och titta på American Dad, pusspuss.

One Direction stavas kärlek!

One Direction ♥
Hejhej förlåt för att jag inte bloggat tidgare men har knappt sutit framför datorn idag har inte orkat typ..
men iallfall förut såg jag något program om One Direction och jag blev bara mer och mer kär i pojkarna!
så just nu sitter jag och lyssnar på deras musik, sen ikväll blir det att äta lite gott med familjen och så!
och big brother såklart! nu ska jag skriva ut bilder på snygga killar och sätta upp på väggen, hahahaah.
tjaaarååå!

Mys..

Nu har jag tända ljus på mitt rum och nu väntar en myskväll med mig själv kanske hämtar en popcorn skål senare och bara tar det chill skönt det med ibland funderar även på att fixa mina naglar lite för dom är ojämna och fula just nu så fixar nog dom också men iallfall får ni ha en bra kväll!

Nu är den på plats!

Blodet runt omkring är fint eller hur? (a)
idag vaknade jag vid 5 ungefär vet inte varför? men gjorde det iallfall försökte somna om men det gick inte.
drack nog lite för mycket energidryck igår, så det satt väll kvar antar jag men iallfall så efter några minuter hoppade min katt sixten upp i sängen också och då vaknade Amanda också så jag fick gå och ge katten lite mat och sen förökte vi sommna om igen vilket vi gjorde sen väckte mamma oss vid 9 ungefär och vi gick upp nästan direkt och fixade iordning oss och sen drog vi iväg till kalmar och jag var as nervös när vi väl hade kommit in i piercingrummet men det gick jätte bra det gjorde inte alls lika ont som jag trodde så det var inget att vara nervös för direkt :) men iallfall efter de drog vi till hm och köpte skor åt mig eftersom att mina lila converse är hål rakt igenom i så nu har man ett par nya skor iallfall sen gick vi runt lite och så istan inte så länge direkt och sen åkte vi hemmot igen! och nu har jag och mamma gjort kycklingsallad som vi har ätit och sådär och nu ska jag nog ta det lite chill och sådär kanske kolla om någon film? sånt vi får se men iallfall ha en fin dag! kramkram.

Drar till kalmar snart!

hejhej, inatt sov sanna & amanda här för dom ska följa med mig till kalmar idag när jag ska pierca min lilla navel..
börjat bli smått nervös men det är ju över på några sekunder så det kommer säkert gå bra, bloggar mer när jag kommer hem, pusspuss.

NEXT : fixa mej.

YOOOO.
nu sitter jag här och har börjat fixa mig lite smått idag blir det en dag med brudarna.
vi ska dra till mönsterås och hitta på massa skoj, och imorgon ska jag pierca navlen!
har börjat bli lite nervös men det går säääkert as bra! men iallfall bloggade jag ju inte igår vad som hände under dagen, men iallfall så var jag med Mathilda, Sanna & Amanda hela dagen igår, och vi hade jätte kul :)
och idag ska ju som sagt dagens spenderas med dom också bloggar ikväll om jag hinner osv..
men ha en fin dag!

dagens blogg vinnarna!

Vinnare 1.
denna söta tjej! som driver en blogg som heter http://newpic.blogg.se där får du läsa om hennes vardag och så mycket mycket mer, hon tar superfina foton och redigerar dom superfint! verkligen en blogg att titta in på dessutom gör hon superfina headers och designer check it out!
Vinnare 2.

och vinnare 2 blev min vän sanna! som driver en blogg vid namn http://saannajoohansson.blogg.se/
hon skriver mest om sin galna vardag och mera skojsiga grejor! också en blogg värd att titta på! så kolla in den också.
jag slumpade ut vinnarna, men ni andra har också fina bloggar! :)

Snabbinlägg!

Tjabba Tjena Hallå!
nu har jag vaknat och klätt på mig ätit frukost nu väntar bara sminket på mig.
idag drar jag till Mathilda och tror att Amanda skulle vara med också, i vilket fall kommer det bli roligt!
just nu har jag inte mycket mer att säga en att jag drar som sagt dagens blogg vinnaren i kväll.
men det var allt för nu, vi hörs!

Godnatt!

Nu går jag och lägger mig och tittar lite på tv, så utser dagens blogg imorgon istället!
hoppas det inte gör något? men iallfall imorgon blir det inte kalmar för vi ringer och beställer en tid istället det var meningen att vi skulle ha shoppat och så i kalmar men vi struntar i det och tar de någon annan gång men iallfall så blir det nog att vara med Mathilda imorgon, och vi hittar säkert på massa roligheter, men nu ska jag kolla om jag hittar någon bra film eller något pusspuss.


NAVEL PIERCING HERE I COME.



Bjuder på två instagram bilder från igår!
Nu blir det ett seriöst inlägg här dåååva!
idag vaknade jag och moa vid halv 12 eftersom att vi var uppe hela natten igår och försökte lära oss en dans.
men efter vi hade dansat lite inte för att dansstegen fassnade så där jätte bra men iallfall, runt 04.00 inatt stängde vi på wizards of waverly place the movie hahha, först hannah montana the movie och sedan den fast vi såg bara början för sen sommnade både jag och moa tror jag, sen idag blev vi väckta vid halv 12, så vi gick upp och fixade iordning lite och sen satte vi oss vid datorn och sen åt vi frukost sen började vi fixa iordning oss lite smått sen blev jag hämtad vid 13.00 och när jag kom hem stängde jag på en Jackass film efter det har jag inte gjort så mycket suttit vid datorn osv och sen imorgon blir det nog kalmar med mamma för vi ska typ beställa en piercing tid till mej, awesomeeee! har viljat ha det ett bra tag nu först fick jag inte ha någon piercing över huvud taget men jag tjatade till mig en, WOOOHOOO jag äger och ikväll blir det nog big brother och bara ta de chill men ha det bra.

Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag

1. Sover
2. Äter
3. smsar.
4. spelar spel på mobilen.
5. sitter vid datorn.
6. tittar på tv.
7. öppnar kylskåpet (a'
8. går på toa.
9. nämner namnet Justin Bieber.

DAGENS BLOGG

Kör på en dagens blogg tävlig nu, var ett tag sen sist anmäl er!
jag skriver ett inlägg om den som jag utser till vinnare och länkar dens blogg osv, och sånt som du bloggar om :)
anmäl er!:D

Hoedown Throwdown

Ja.. jag och moa fick för oss att titta på hannah montana the movie, och då ville vi lära oss dansen där uppe på videon, kan ju säga att det går sådär men vi försöker iallfall och vi har typ värsta energin klockan är snart 02.00 och vi står i moas rum och dansar! askul måste jag säga men nu ska vi nog kolla klart på filmen bloggar mer imorgon kraaam!

Följ mig på instagram!

Har fixat instagram till mobilen nu, så ni kan ju ta och följa mej!
jag heter bbarasiigne så tycker ni kan ta och följa mej nu!

ÖGONGODIS.

het het het het het het.
snygg snygg snygg snygg snygg.
fin fin fin fin fin fin fin.
ÅÅÅÅÅÅÅH SÅ RACKANS SNYGG!

Godis,Ostbågar,Läsk & Bingolotto.

Godkväll! nu sitter jag och moa hemma hos henne och tittar på bingolotto, hihih.
men snart ska vi slå över till tv11 för att se på big brother, tvingar henne att se på det, hehe.
men iallfall så idag har dagen bestått av massa roligheter, runt 16.00 åkte jag till mina kusiner..
och träffade för första gången min nyfödda kusin, och guuud så söt han var! och där åt man lite mat osv, och sen körde min bror mig till moa, och nu sitter jag här och vi har ätit chokladtårta och tjockat oss nästan hela kvällen påsklovet har börjat riktigt bra! men vi får höras senare för bloggar säkert mer senare, tjaaråå så länge.

Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv

1. Jag brukar gå och öppna kylskåpet när jag inte har någonting att göra.
2. När jag är i en affär måste jag ta det som står långt in, vet inte varför?
3. Har clownfobi, kanske inte är en udda fakta men a, det har jag iallfall.
4. Jag fyller fjorton år om 4 månader och 6 dagar.
5. Jag blir asflummig av energidryck.
6. Jag älskar jordgubbar&nutella! kan äta flera kilo av det.
7. Jag kan bli jätte sur på någon smågrej, men sen asgarvar jag åt det istället.
8. Jag äger på att slösa pengar.
9. jag sover med 7 kuddar.
10. Jag älskar att äta leka med barbie med sanna&moa för det väcker så mååånga minnen från när man var liten!

hahaha.

'
hahaah dör.
jag typ bara älskar honom, kärleeeeek till honom!

sorry.

Hej allihopa, igår kom Alexandra hit och hon sov här och jag glömde bort att blogga, så sorry for that.
Men iallfall igår satt vi vid datorn och tittade på tv och lite sådär och innan vi skulle sova stängde vi på en Jackass film och åt popcorn och drack påskmust, sen sommnade vi nog runt 00.00 någon gång där, och idag har vi bara vaknat och just nu sitter vi vid datorerna, och nu ska vi kolla på film och sen runt 16.00 drar jag till mina kusiner för att Fira Alvin & Elliot och kanske hinner blogga innan jag åker dit sånt vi märker men annars får ni ha de bra!
tjarååå!

Fyller ut bloggen lite.

Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv
Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - 1 person jag litar på
kör på en sån här nu, bara för att fylla ut bloggen med lite annat än bara vardagsinlägg och sådär, börjar nog med den idag eller ikväll.

Godmorgon!

Jag älskar min feta katt ok?
Känslan man får när man vaknar och ser att det är precis vitt utanför, den är fan inte kul.
Ja, det var ju inte riktigt så jag hade väntat mig, att det skulle bli snö igen i april. Kul grej fast nä.
Men iallfall så har jag och sanna vaknat nu, och vi ska väl snart ta oss något att äta och sådär..
Sen blir det väll chill resten av dagen, får se när sanna åker hem och sådär men sånt man märker ju!
men gjorde en video på våran stop-motion igår, men de dampa sönder eller hela programmet.
Men kan lägga upp den sanna klippte ihop, aja vi hörs iallfall senare, pusspuss.

Tidsfördriv osv..

1. är du kär? - Nej.
2. har du snusat? - Nej.
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - haha näe xD
4. har du legat i sängen bredvid en kille? - har jag säkert.
5. har du blivit dumpad? - har jag nog
6. har du blivit slagen allvarligt? - Nej
7. tar du droger? - Nej!
9. har du pussat en tjej? - jajamen
10. hatar du någon? - hmm, kan man säga
11. älskar du någon? - klart jag gör! 
12. har några av dina vänner svikit dig? - Ja.
13. har du djur? - japps
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - jaaao
16. gillar du orange? - njaeee, vill jag inte påstå
18. har du nån sjukdom? - Nja.. astma?
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - haha many times
20. har du en gris? - nope?
21. har du en plattång? - klart jag har!
22. har du en bror? - Ja.
23. har du sjukt bra humor? - asbra!
24. är du brunett? - Klart som fan!
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - Kanske inte flera timmar men ja typ.
26. röker du? - Kan jag inte påstå direkt, har prövat oså.
27. har du en hund? - näe :(
28. har du skilda föräldrar? - nej.
29. har du gått på simskola? - hihi ja :)
30. har du sagt bög till en kille? - jajemen
31. har du sagt fitta till en tjej? - ja det har jag
32. har du fuskat? - maybe(A)
33. har du en teve på ditt rum? - Ja.
34. har du lunar? - har haft .
35. har du MSN? - ja-a
36. har du en syster? - Nej.
37. har du bruna ögon? - neeej
38. gillar du att fota? - Yeahmen.
39. har du sett dig själv brinna? - nej.
40. hjälper du dina vänner? - ja, om dom behöver den så
41. gillar du tacos? - JAAAAAA
42. tycker du att du är söt? - Beror på, ibland kanske.
43. har du dansat? - Jaaaa.
44. har du spelat fotboll? - Jaa, 
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - nej.
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nja, inte riktigt min grej
47. har du ätit sniglar? - ehm näe? :S
48. äger du en locktång? - ao.
49. gillar du att tugga tuggummi? - ojaaa
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - ja, oftast (finns vissa dagar då det verkligen inte finns någon ork!)
51. gillar du kläder? - ja, när jag är på det humöret 
52. hatar du falska vänner? - Ja?!
53. gillar du räkna matte? - Nej fyfan.
54. älskar du någon nu? - Ja, klart.
55: har du gråtit inför en vän? - jadå
56. kan du sjunga? - nehe, usch!
57. har du sett nån död? - nej
58. säger du vad du vill? - nja, kan hålla tyst ibland
59. svär du mycket? - nja, beror på vad jag är på för humör och vem jag är med
60. vad är ditt hela namn? - Signe Eugenia Esmeralda
61. kan du tala spanska? - nej, kan något ord bara.
62. är du kortare än 1.60 - nope!
63. älskar du sommaren? - oooohja!

64. älskar du vintern? - nja, fast den kan vara väldigt mysig
65. har du mer än 6 par skor? - hm, tror faktiskt det 
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - haha ja ibland
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - ja det har jag
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? -  Jaa.
69. gillar du att städa? - Nej.
70. gillar du att sova länge? - jaa, ibland är det riktigt skönt :)
71. har du vart med om en olycka? - tror inte det
72. är du förvirrad? - ja, ibland
73. har du mer än 6 par byxor? - Ja det har jag
74. har du förlorat en vän? - ja typ, inte kul
75. gillar du att shoppa? - ja, när jag har pengar till det xD
76. har du varit i paris? - nej, men vill väldigt gärna åka dit!
77. gillar du ormar? - nej fyfan!
78. klarar du dej själv? - ja, ibland så
79. har du lagat mat? - haha ja, mästerkocken ju ;)
80. är du klantig? - lite kanksee.
81. har du foppatoffler? - uhyeah
82. har du mer än 20 låtar på din data? - Ja,.
83. sminkar du dej innan skolan? - ja, 
84. har du träffat en kändis? - jaaa
85. har du mer än 7 par nagelack? - jaaaaaa
86. har du busringt? - ja, vem har inte liksom?
87. har du skällt på din bror? -Ja.
88. har du en vän som skiter i dig? - då är det väl ingen vän? 
89. har du velat göra saker men vågar inte? - ja faktiskt
90. sover du med nått gosedjur? - Nej, men det gjorde jag när jag var liten :']
91. har du åkt nånstans utan att du får? - Ja
92. vill du bara bort ibland? - mhmmm
93. har du tältat? - kLAARTTT.

94. har du bränt dig? - ja fy!
95. har du lekt med levande ljus ? - hihi ja
96. har du lekt anden i glaset? - nepp.
97. skäms du ibland? - ja, ibland
98. bor du i skåne? - nope
99. gillar du hip hop/rap musik? - Helt ok.
100. är du på sista frågan nu? - nej, verkar inte så
101. är du singel? - Yeahman.
102. har du åkt flygplan nån gång? - nej
103. har du kul just nu? - nej, varför tror ni att jag gör den här listan liksom?!
104. är du blyg? - ja ibland :$
105. har du svarat ärligt på alla frågor? - försökt iallfall.

106. vad har du ätit idag? - Frukost, mat på Max, och tacos ( tjockis iknow )
107. har du cam? - jaoo
108. vilken film såg du senast? - Scary Movie.
109. och med vem var det? - Sanna
110. brukar du lita på folk? - ja, såvida dom inte gör något som gör att jag tvivlar på dom

111. har du blivit sviken? - ja.
112. vad är din största önskan nu? - har många, men mest att få träffa Justin.
113. vem saknar du? - Många.
114. vem vill du ringa just nu?  ingen
115. och varför? - ...
116. hur ofta sitter du vid datorn - väldigt ofta,
117. vad har du gjort idag? - Varit i kalmar med sanna, och mycket mer.
118. vad var det senaste du köpte? - En glass på Max
119. när var det? - några timmar sedan.-
120. vilken affär var det? - Max
121. hur mycket pengar spenderar du på kläder i månaden? - ingen aning faktiskt, rätt mkt.
122. är utseende viktigt för dig? - ja, det är det nog
123. har du någon vän du litar på till 100%? - hm, ja det har jag fakitiskt och det är jag glad för!
124. när var du i skolan sist? - i torsdags.
125. är du blond? - nej.
126. vill du vara blond? - nej.
127. vad ser du ifram emot? -Mycket grejor.
128. har du smink just nu? - aa
129. vad har du för kläder just nu? - Svarta Jeans, svart linne & hoodtröja.
130. vart sitter du just nu? - i mitt rum.

131. om du kollar till höger, vad ser du?- Justin Bieber.
132. vad vill du ha just nu? - pengar.
133. gillar du simpsons? - nja, ibland
134. har du blogg? - ehm ja?
135. favorit färg på kläder? - tycker om blått, svart och vitt typ :)
136. senaste låt du lyssna på? - Fall For You
137. när grät du senast? - någon gång förra veckan tror jag 
138. och varför? - för jag såg en video.
139. har du slagit en kille mellan benen på allvar? - haha näe
140. förtjänade han det? -ja fan
141. ett datum du alltid kommer minnas? - idontknow.
142. varför just de datumet? - ..
143. när fyller du år? - 14 augusti åde
144. hur mycket pengar har du nu? - ingen aning
145. vart får du pengar ifrån? - Mina päron.
146. är du bortskämd? - Nja.
147. vill du ha barn? - Ja, sen!
148. är du oskuld? - Ja.
149. vad hade du för skor idag? - Converse
150. vad heter du på bilddagboken? - Suuupermaaan

151. något du vill göra just nu? - sova.
152. bråkar du och din mamma? - ibland, inte allt för oftaa
153. älskar du din mamma? - lätt att jag gör!
154. vem är 6e online på msn just nu? - palla kolla.
155. hur många är online på msn? - palla kolla.
156. hur många är offline? - palla kolla. 
157. när går du upp när du ska till skolan? - 06.30
158. när börjar du skolan på morgonen? - 08.15 
159. har du fått något mvg? - Nej.
160. har du fått något vg? - jojomen
161. har du fått något g? - aop
162. har du fått något ig? - på prov, ja
163. har du legat på sjukhuset senaste halvåret - nope
164. varför - har ju inte legat på sjukhus det senaste halvåret sa jag ju!
165. hur mår du just nu? - bra,
166. älskar du din familj? - Ja det gör jag<3
167. hur ofta duschar du? - olika, varannan dag typ.
168. rakar du benen? - ja, asnice!
169. en person du saknar - har jag inte haft den frågan innan?  
170. en person du skulle kunna göra allt för- vet inte.

171. chattar du med ngn just nu? - näe
172. vem? - men ingen xD
173. vad pratar ni om? - din mamma...

 

omg no life.


SCARY MOVIE


Nu har vi hunnit med massa grejor, ätit tacos, kollat film vi tittade på Scary Movie, trodde typ den skulle vara AAAS läskig, fast de kan jag ju inte påstå direkt, heheh. Men iallfall så har vi tagit bilder och sådant också vi gjorde en stop motion grej med min kamera med typ färgglada postitlappar, kanske klipper ihop alla bilderna sen och lägger upp den här, såånt vi märker men iallfall nu ska vi fortsätta chilla och sånt och om 10 minuter blir det big brother, tjaarååå!


NY DESIGN igen.. hehe.

Hej allihopa! har fixat en ny design nu, eller den är inte helt klar men nästan vad tycker ni om den? i like it.

PÅSKLOV

Förlåt för ingen bild.
woohooo. Nu har man påsklov, awesome! det började faktiskt redan igår då jag var med Alex,Sanna,Mathilda & Amanda. Efter skolan drog jag och Amanda till mönsterås, där vi skulle fixa en grej, men det gick inte för aa, men skitsamma, sen drog vi till netto och köpte lite godis och energidryck, och sen drog vi till stationen och var där tills en buss kom typ, kul hade vi iallafall, men sen när vi kom hem till Amanda så fixade vi lite med våra naglar osv sedan drog vi till Sanna och sen kom även Alex & Mathilda dit i samma sekund som vi typ, och vi drog ut direkt, och hade kul osv, Alex skulle hem vid 22.00 och då drog vi hem till sanna alltså Jag Mathilda Sanna & Amanda, och vi hade as kul skrattade åt allt och alla, vi somnade runt 03.00 någon gång, sen idag vaknade vi runt 08.00 och jag och Amanda cyklade hem till henne runt 10.00 någon gång och vi åt lite frukost och sådär, sen blev jag hämtad där och sen drog jag hem och fixade iordning mig och sedan så hämtade vi upp sanna och därefter drog vi till Kalmar och är nyss hemmkommen därifrån, hittade massa snyggt men köpte faktiskt ingenting. Men nu ska jag och sanna göra något trevligt, hon sover även här inatt, så bloggar säkert senareee, tjaarååå!

Ingen rubrik.

tja sötnosar. jag vet inte ens varför jag sätter mig och gör ett inlägg?
för har absolut ingenting att säga, men något bra kan jag väl hitta på! just nu gör jag inte så mycket, lyssnar på musik, messar och sen gör jag ingenting mer, blir snart big brother och sådär, Meen yaa, nu ska jag väl typ ta de allmänt chill, och typ ja, göra ingenting! hejdå, vi hörs!

LIVET ENLIGT ROSA

TJAAA! nu sitter jag och Alex och tittar på Livet Enligt Rosa, askuuul!
uppdaterar mer senare, tjaarååå!

Bästavän.

Hej allihopa! nu har jag nyss kommit hem har varit med Mathilda hela kvällen, och sen vid sporthallen träffade man Gustav och massa annat folk, jag och mathilda satt och diskuterade att vi äger Gustav på cs och lite sånt, kuliigt! och nu sitter jag här ska snart ta upp engelskaboken och plugga på engelska glosorna tills imorgon. Sen är det bara torsdag kvar och sen är det lov! fy vad skönt det ska bli alltså! och sen förlåt om jag inte bloggar sådär jätte jätte ofta men hinner typ inte, men på påsklovet då ska jag blogga så mycket jag bara kan! :D
men nu ska jag plugga sen datan och sen blir det big brother och sen sova förmodligen ha det bra!
Tjaarååå! 

SO-MAPPEN VÄNTAR!

Bilden har ni sett innan.
Hejhej, nu har sanna dragit för en stund sen och nu ligger so-mappen och väntar på mig, men iallfall så efter skolan drog jag och sanna hem till mig eller vi gick hem till mig,  och det är ju en liten bit så när vi kom hem så slängde vi oss direkt i min soffa typ, och sen satte vi oss lite vid daton åt och lite sååådant och sen när sanna drog så tittade jag på kid choice awards 2012 på nickelodion (aa) var massa olika kändisar med osv, tittade mest för att Justin var med men iallfall så ska jag plugga på so-läxan nu om rom eller något? men hur som helst så bloggar jag kanske liteee senare om jag får tid osv.. ha de bra kraaam!

Godnatt!

Hej allihopaa, nu går jag och lägger mig tror jag har nyss tittat klart på big brother och tagit en snabbdusch..
varför ska alla roliga åka ur big brother? det suger. Men iallfall nu ska jag kolla lite bloggar och såå sen blir det att snarka mot kudden för imorgon vart de skola igen. Tjaarååå!

Känslan är obeskrivlig.

Jag kanske är typ as fjantig nu, men satt och bölade till videon.
Jag har tänkt på det FÖÖÖR många gånger innan, känslan att Justin inte ens skulle finnas, det gör liksom ont innuti en. Det känns liksom, försvinner han försvinner hela mitt hjärta så känns det typ, är kanske liteee fjantig nu men det är ju jag då, men jag älskar honom så gryyyymt mycket, känslan att han inte skulle finnas är obeskrivlig. JustinDrewBieber♥


Shopping från igår!

nu kommer bilder på det jag köpte igår i kalmar blev inte så mycket köpte en tröja, en ring & och sen en fotlänk som gick sönder direkt när jag kom hem.. men det kommer bilder på ringen & tröjan iallfall!
TGR/TIGER 20 kr.

New Yorker 139.
och på baksidan står det Cares, alltså WHO CARES?

jag är nöjd med sakerna iallfall, men nu ska jag städa mitt rum tjaarååå!


He's only human.

Jag är självklart ett stort fan av Justin Bieber annars hade jag aldrig skriviet detta inlägg på min blogg som ni nu kommer att få läsa. Justin är liksom en människa precis som oss alla andra, han har också känslor han är ju liksom bara en vanlig tonårskille som lever sina drömmar, vad är för fel med det? jag har aldrig förstått varför hatet mot Justin är så otroligt stort för att få allt hat som han får från människor som inte ens känner honom det är över gränsen jag säger inta att alla ska älska och tycka om Justin, men det finns en gräns för vad som är okej och för vad som inte är okej. Killen är så begåvad, vacker, unik & stark! Liksom alla kommentarer han får på sin youtube kanal, twitter , facebook osv.. det är helt sjuka grejer om ni har något att säga kan ni hålla det inom er istället för att slänga massa skit på Justin, det är bara onödigt och omoget han fick ju bara sin dröm sann? varför ska hatet vara så otroligt stort? och sen allt snack om att han är bög? varför ens säga så när vi beliebers vet att han är tillsammans med Selena Gomez? han har inte gjort er någonting och varför hata honom? det gör inte dig eller någon annan till en bätte människa, det är bara omoget  att inte tycka om är okej men hata är överdrivet.
och att killen skulle vara hjärtlös? seriöst ser ni inte vad killen gör? man kan hjälpa människor på så många sätt. Han gör människor glada genom att hjälpa dom på olika sätt, han besökte en skola där barn är som har det svårt hemma eller vill stanna i skolan över helgen och lov. Han gav skolan en check på 100.000 $ till skolan + leksaker till skolan av ett värde av 100.000 $. det är liksom en sån otroligt fin tanke och sedan besöker han sjukhus för att hälsa på sjuka barn det är också en otroligt fin tanke. Så jag fattar inte var all skit kommer ifrån? bög? hjärtlös? ser ut som en tjej? och sedan allt jävla HAT det finns något som kallas respekt, det är så förbannat respektlöst att liksom ens hata honom? för ingen av er har någon anledning till att göra det. Justin är också människa och han tar åt sig lika mycket som vi gör. He's onley human, stop the hate!



detta var min åsikt och jag säger inte att alla ska älska Justin, men lägg ner hatet förfan.

RSS 2.0