opps..

¨
Bjuder på en arkivbild också.
heheh. jag lovade ju att ladda upp bilder men det är såhär att jag sommnade tydligen i soffan förut och har alltså inte hunnit ta bilder, så är det okej om ni får bild på de imorgon istället? för jag orkar inte nu är super duper trött, men vi får la höras imorgon, för ska ut och springa tidigt imorgon har jag bestämt så får väl blogga efter det, men det är ju som sagt imorgon, men nu ska jag titta lite på partaj sen blir det väl att sova men vi hörs imorgon iallfall.
tjaaråååååå!

Toppen dag!

Hej allihopa.
idag vaknade jag och mathilda rätt tidigt runt 6, för igårkväll fick vi idén att sova i bilen, så vi drog ner alla saker till hennes garage, och sov där till ungefär 6 då, kan ju inte säga att det var sådär jätte skönt, hihih. Men iallfall så gick vi upp på hennes rum efter det och sov där istället det var mycket skönare, och idag drog vi till kalmar och där åt vi kina mat, och shoppade osv en toppen dag helt enkelt! och nu sitter jag här och ska äta snart, så bjuder på bilder på det jag köpte lite senare för måste dra nu, tjaaråååå!

Hej alla vackra

HEJ ALLA VACKRA
MATHILDA HÄR :D
KOLLA IN MIN BLOGG: mathiildan.blogg.se
puuuus

Fullbokad helg!

Hejjj.
Fredag idag awesome! och jag har redan en fullbokad helg eller nästan iallfall!
för ikväll drar jag till mathilda och sover över där sen blir det kalmar imorgon med henne & Amanda!
måste ha lite nya sommarkläder har jag bestämt, eller egentligen bara lite nytt i gaderoben!
men tar med min dator till mathilda så jag kommer kunna uppdatera mer när jag kommer till henne!
tror jag ska fixa med designen också, men ska dra nu, tjaaaråååå!

Snart mot skolan!

Heeeeej!
nu drar jag snart till skolan, och idag är det FREEEDAAAAG! IT'S FIRIDAY!!!!!!!
awesome, och idag ska jag inte göra ett skit vad jag vet men ändå skönt att det är fredag.
Men iallfall så ska jag gå hem från skolan idag, om det inte blir så att jag är med någon, men sånt man märker..
annars ska jag iallfall gå hem från skolan, och det är ju en liten bit men jag behöver lite motion nu blir det frukost sen dra mot skolan, kraaam

Pluggar Fysik..

Heeej.
sitter här i min ensamhet och pluggar fysiik,det är så himla roligt måste jag säga!
ska snart sätta in den nya headern och lite, och fixa lite med bloggen tänktee jaaag!
men idag har jag iallfall varit med sanna och vi har haft as kul, vi har ätit nutella och jordgubbar! SOMMARKÄNSLA ALLTSÅÅÅ! sen har vi tagit lite bilder oså en utav dom i början av inlägget, men nu ska jag fortsätta dunka musik på sannas spotify MOAHAAHAHAHA! och sen blir det väl mer plugg har ett prov tills imorgon och 2 läxor.. GREAT!

Med Alex!


Som rubriken är jag just nu med Alex, och vi ska snart ut och FOTAAA har jag bestämt, men iallfall så hörs vi ikväll, kraaam på er.

back to school

Bilden är cool, och gammal!
Okey.. back to school för min del, hade egentligen behövt vara hemma en dag till men hatar att ligga efter så jag tvingar mig själv att gå helt enkelt, sen skulle jag ha varit med mathilda idag också men nu visar det sig att hon är sjuk.. bajs också. Men iallfall så kommentera i inlägget under vilken header ni tycker jag ska ha, annars bloggar jag väl mer när jag kommer hem om ingenting annat händer, men det tror jag inte, ha en bra dag, kram!

NYA HEADERS.

Hej, allihopaa! har fått lite nya headers av en gullig tjej, men jag vet inte vilken jag ska ha?
så behöver alltså eran hjälp, lägger upp dom här under nu!
Första headern.
Andra headern.
och tredje headern.

visst är alla grymt snygga? men vet som sagt inte vilken jag vill ha här på bloggen, så kommentera vilken just du tycker jag ska ha, ha det gött!

Ny blogg?

jag är fett sugen på att byta blogg, är himla trött på bloggnamnet.. och det är grymt tråkigt dessutom.
men funderar på att flytta över alla inlägg isåfall, om det gåår, kollar runt lite på internet för jag vill isåfall flytta över alla gamla inlägg till min nya blogg, som alltså också kommer vara blogg.se men det verkar inte funka.. :( men kollar vidare.. men iallfall nu sitter jag och tittar på big brother 24-7 på tven, azuuuum! men har inge mer kul att säga såååå puuuuuuuuuussssssssss på er.

Min dröm blir också sann en dag..


Världens Finaste.. ♥

Alla har en dröm som dom vill ska bli sann! min dröm är att få se Justin Bieber live men alla drömmar blir sanna en dag, och det kommer min också bli det någon dag, gäller bara att vänta, för den dagen kommer snabbare än vad man tror! det är otroligt hur mycket jag älskar pojken på videon där uppe!
men som sagt alla drömmar blir sanna någon dag! #NeverSayNever!

PUNK'D

Hej, blev ingen skola för mig idag häller.. men måste försöka gå imorgon med tanke på alla prov och så.
Men iallfall så sitter jag här och tittar på mtv, punk'd.. hade hoppats på att Justin Bieber&Bam Margera  skulle vara med, men det verkar vara gamla avsnitt, får se om dom dyker upp lite senare, men annars blir det väl chill idag eftersom att min förkylning inte har blivit bättre och inte halsen häller, blir kanske lite nytt på bloggen ikväll också!
men nu ska jag kolla vidare på Punk'd kraaam på er.

Maria Wern

Bjuder på en bild från mobilen!
Hej allihopa, nu blir det snart att titta på Maria Wern på tv:en, sen blir det big brother vid 22.00, och sen blir det förmodligen sängen, får se om det blir någon skola för mig imorgon, har matte prov imorgon och på onsdag, vill inte missa det, för hatar att ligga efter.. men vi får se hur det blir med det, men nu ska jag försöka njuta lite av kvällen oså.. anyway, ha en bra kväll kraam!

Justin Bieber - Boyfriend

Justins nya låt, är så fast vid låten redan, den är super duper mega bra!

Home From School

Hej allihopa, idag mår jag inge bra.. hostar,förkyld och kan knappt andas, kul grej.
så idag lever jag på, astmamedecin, och snorpapper.. inte sådär jätte mysigt men det får gå helt enkelt.
och snart ska jag nog ta någon macka eller något, för är sjukt hungrig men nu ska jag iallfall dra bloggar säkert mer idag, för inget roligare lär väl hända, och just det ja, jag lovade ju er bilder på mitt rum igår, men jo.. det råkade hända en liten olycka med kamera sladden, Så kommer bli gamla bilder en tid framöver, men nu ska jag äta något innan jag dör av svält.. pusss på er.

Äntligen klar!

Söt biild, jaoooow! (a'
Har tagit flera timmar, men nu har jag äntligen städat mitt rum mycket finare nu! ser inte ut som ett bombnedslag längre, woho! men iallfall så ska jag snart ta bilder på hur fint det har blivit nu, sen lägga över det till datorn, så ni får se hur fint det blev! men iallfall har min dag bestått av, Våfflor, Sunes Sommar, Och städning, och ikväll ska jag bara chilla, och äta popcorn framför big brother, awesome känns inte sådär jätte kul att det är skola imorgon med de får gå de med, för om 2 veckor är det ju påsklov, tror jag kan hålla ut tills dess, men vi hörs senare, kram!

STÄDNING PÅ G!

Okey, måste ta tag i att städa mitt rum nu, ser förjävligt ut! kommer för och efterbild.. förbered er på en STOR förändring, vi hörs senaree, pusss!

Godmorgon!

Bjuder på en bild ni sett förut, men det är tummen upp på allt idag! så tyckte den passade :)
Godmorgon allihopa, har ni sovit gott inatt? eller har ni kanske drömt någonting inatt? ;) hahahaah.
men hej iallafall, vaknade nyss för kom hem sent igår och var sjukt trött redan då men ändå satt jag vid datorn tills
01.00, någonting såndant, men iallfall så lägg märke till den nya headern, är inte klar redigt än, för bakgrunden på headern ska förmodligen bli vit senare, men iallfall så ska jag snart klä på mig, och sen ska man ut och gå lite sen blir det att äta våfflor hos mormor, mysigt! men nu sitter jag här på mitt rum och lyssnar på musik, och vill ni veta en cool grej? igår var det ju Rocka Billy Night, i folkan, och min bror var där, och han träffade på ''Raggar-Olsson'' inne på toan! hahaha, coolt ju? för ni vet väl vem han är? han som var med i Böda Camping nii vet, aja jag tyckte det var lite smått coolt iallfall, men nu ska jag fixa iordning mig, pusss!

WE ARE YOUNG WILD AND FREE!

Bild från igårkväll.
Rubriken säger egentligen det mesta, det har varit ännu en vild kväll, och vi har haft as kul måste jag säga!
och nu sitter jag iallfall här, och måste bara säga en helt sjuk sak.. Det är en boybelieber ( en kille som gillar Justin Bieber ) som har tagit livet av sig, pågrund av mobbning! alltså att mobba någon för att man tycker om en artist och sedan leder det till självmord, då är det fan över gränsen! kallas lite jävla respekt, rent ut sagt! blir bara så förbannad på sånt, Fyfan var ordet. Men iallfall tänkte inte att detta skulle bli värsta depp inlägget.. såå.
Men iallfall har vi haft jätte kul, bara släppt loss dansat, och MASSA MASSA MASSA mer, för vi är ju ändå, Unga Vilda och FRIAAAAA! ja kan inte säga mycket mer än att vi har haft grymt kul iallfall. Men drog som sagt hem från mathilda för ett litet tag sedan, och när pappa hade hämtat mig och vi åkte hem åkte vi förbi folkan, där det är rocka billy night, och fyfan säger jag bara, det var typ 300 pers bara utanför! och massa raggar bilar och hela köret! har aldrig sett så mycket folk i den här hålan innan! hahaa, anyway! mu ska jag kolla runt på facebook, sen blir det nog att sova, för är grymt trött, kraaaaam på er allihopaaa!

I'M BACK!

Bjuder på en egobild också.
Hej allihopaa, nu är jag tillbaka men snart borta igen, hihih.
men iallfall kan ju bara säga att i går kväll, var det helt galet, och i natt också!
mycket mer kan jag inte säga, mer än att det var galet, men iallfall kom hem från mathilda för något litet tag sedan, har duchat precis, och snart blir det att kolla på big brother, det jag missade igår, och sen blir det att fixa iordning sig, och chilla lite, sen väntar ännu en galen kväll hos Mathilda, får se om jag sover över där också, sånt man märker! men iallafall, så får ni ha det as bra, för det kommer jag ha!

Mot Sanna, sen Mathilda!

Hej allihopa, nu drar jag mot sanna och sedan mathilda, för där blir det massa skojsigheter, uppdaterar mera imorgon när jag kommer hem, pusss

Bäste vän.

Godkväll! dagen har varit awesome, i det finfina vädret, 22 grader i solen, det är helt sjukt!
men iallfall, så har jag och Mathilda, haft picknik, solat och bara chillat helt enkelt, sen runt 17.00 drog vi till sporthallen, och träffade Gustav lite, men iallfall så tog vi massa bilder men hinner inte lägga över det nu, för måste plugga på engelska läxan, och sen blir det big brother, men jag bjuder på en mobil bild iallfall, hoppas det duger så länge. kraaam.

Snart till mathilda!

Bild från igår, innan kalmar!
Hej allihopa, idag är det torsdag, och sista studiedagen men imorgon är det fredag sen helg igen! helt awesome.
Men iallfall, ska jag sminka mig snart, och äta lite frukost sen ska jag iväg mot Mathilda i det underbara vädret! och vi ska fotografera och vara ute mycket eftersom det är jätte fint väder ute, så jag uppdaterar mer när jag kommer hem från henne ikväll någon gång, kanske bjuder på någon bild vi tog också men iallfall ha en bra dag! kraaaam.

Hatar min dator, Seriöst!

Nyss spelade man in ett videoinlägg, och då ska självklart hela datorn sega ihop..
och blir tvungen att stänga av allt, och starta om den igen, älskar min dator seriööst!
funderar på att slänga den i en tegelvägg, men vågar man det? hmm.. aja iallfall, ni får nöja er med bilder från kvällen, som kommer nu! eller några iallfall.
Det fiiinaaaa tältet!
One Piece brudarna, + Alex som tog bilden.
Söta osminkade tjejor!
RUMPOR!


ah, där fick ni några bilder iallfall, kram på er!

Tillbaka!

Hej allihopa, nu är jag äntligen tillbaka igen, har inte haft tid alltså! efter tältning kalmar och ja allt möjligt!
kommer bilder från tältningen i skogen senare, men jag tänkte berätta om allt i ett videoinlägg lite senare, och visa vad jag köpte idag i kalmar och sådär, men iallfall så återkommer jag så snart som möjligt, kraaaam på er!

GE MIG EN LONGBOARD!

ALLTSÅ OMG.. blir galen seriöst.. JAG VILL HA EN LONGBOARD OKEY?
det är grymt coolt tycker jag, jag ska bara ha en i vår/sommar!
galet snyggaaaa!

Monday's sucks!

Bara för att jag är grymt cool!
hejhej, omg vad jag hatar måndagar! det är sjukt hur mycket jag hatar dom, och specielt när det är skola också!
men iallfall så har det varit det vanliga idag, Jag,Joanna,Alex,Sanna,Mathilda&Amanda, har även planerat massa saker inför imorgon, då vi ska sova i tält, för vi har studiedag på onsdag, och torsdag, så vi har bestämt oss för att sätta upp ett tält någonstans i skogen, och tälta där, awesome! sen kommer vi självklart ha massa täcken och kuddar och sånt, annars kommer det bli grymt kallt, men det kommer i vilket fall bli awesome! och sen i helgen ska vi också hitta på massa roligheter! ja det var väl det jag hade och säga just nu, men nu ska jag ta någonting och äta sen nörda datorn ännu mer! kraaaaaam!

Rolig söndag!

Bjuder på en halvgammal bild på oss två också.
Hallå snyggingar! vart dålig med uppdateringen idag, men har ju varit med Amanda heeeela dagen!
och vi har haft massa kul, först drog jag hem till henne, och då så skulle Amanda fixa iordning sig lite sen drog vi upp mot Sporthallen, men det var typ inge kul där, så vi dog till kiosken och köpte klubbor och tuggummi, och något annat äckligt godis, men iallfall sen drog vi tillbaka till sporthallen, sen var vi där tills matchen var slut, och då drog vi hem till Amanda igen, och tittade på tv typ hela tiden, sen satt vi lite vid datorn också. Ja där har ni typ dagen..
men nu ska jag tvätta bort allt smink, och hoppa ner i min one piece, och sätta mig vid datorn och kolla in bloggar, facebook, och ja.. lite sådant! sen blir det big brother vid 21.00, puss på er! bloggar nog kanske lite till senare.


Snart match med Amanda!

Hejhej, just nu sitter jag hos farmor, och ska snart dra på match med Amanda, typ innebandy tror jag :)
men nu ska jag dra, puss & kram bananskal!

Lyckligast i världen!

Sveriges finaste kille..♥
jag är nog fan den lyckligaste tjejen i världen! jag kollade runt lite på datorn, när och vart ulrik munther skulle spela i sommar, och jag blev överlycklig! Ulrik kommer till Öland & Oskarshamn i sommar, snacka om att jag blev helt galen! är så himla kär i den pojken så det är inte sant, om vi ser honom i sommar båda gångerna, blir det fjärde gången live jag ser honom! är typ as lycklig just nu! längtar grymt mycket inför sommaren 2012, det ska bli den bästa på länge, bättre än sommaren 2011 iallfall den sög rent ut sagt! men detta ska bli den bästa sommaren ever!

Saknar kvällen!

omg.. jag kollade in lite på min youtube kanal! och saknar kvällen grymt mycket då vi såg ulrik munther live..
gud vad jag saknar det!

Tidsfördriv osv..


1. Fullständigt namn? - Signe Eugenia Esmeralda Karlsson.
2. Exakt ålder? - 13 år 7 månader & 3 dagar.
3. Vart bor du? - Blomstermåla/Nyebo.
4. Bor tillsammans med? Mamma,Pappa & Bror.
5. Husdjur? - Två katter, sixten & stella.
6. Färg på ditt hus? - Rött.
7. När är du född? - Den 14 augusti 1998.
8. När vill du dö? - Vill leva så länge det bara går!
9. Vilket år tar du studenten? -2017 om jag räkna rätt .
10. Något jobb? - Nej.
11. Vad ska du göra ikväll? - Ingenting, film eller något kanske?
12. Opererat dig? - Nepp.
13. Duschat idag? - Ja.
14. Kramat någon idag? - Japp.
15. Pussat någon idag? - Nej.
16. Vad har du ätit idag? - Frukost och Macdonaldsmat.
17. Dagens klädsel? - Mörkblåa jeansleggings, svart linne & en tröja över de.
19. Dagens sötnos? - Moa får jag väl ta och säga då! :)
20. Dagens roligaste? - Moa!
21. Har du många vänner? - Jadå :)
22. Hur många har du Pussat? - gud.. håller inte koll på sånt.
23. Vem kramade du senast? - Moa&Hannah.
24. Hur många vill du ha sex med? - Det vet jag inte.
25. Hur många har du kysst/strulat med inom en 24 tim period? - duuum fråååågaaa!
26. Hur många har varit otrogna mot dig? - ingen?
27. Hatar du någon? - Ja, det gör väll alla.
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Papput. Var i nabben?

FAVORIT:
31. Film? -  Never Say Never
32. Låt? - Call Me Maybe
33. Mat? - Gillar det mesta.
34. Dryck? - Juice, eller läsk :)
37. Stad? - Göteborg.
38. Land? - London & Canada.
39. Ämne i skolan? - Kemi, & So tror jag.
40. År? - 1998 såklart!

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Mathilda tror jag!
42. Personen du kysste? - vet inte?
43. Gången du spydde? - Rätt länge sedan, men några månader sedan tror jag.
44. Gången du grät? - vetinte, någon vecka sedan.
45. Pizzan du åt? - ingen aning?
46. Gången du var i göteborg? - I maj 2011
47. Gången du var i stockholm? - I Juli 2011
48. Gången du var full?-  Har inte direkt varit full, mest flummig.
49. Gången du var hög? - ...
50. Personen som såg dig gråta? - Vet inte?

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - Både och.
52. Hund eller katt? - Katt.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror lite på, men Ut och festa!
54. Tv-spel eller datorspel? - Datorspel
55. Singel eller upptagen? - Singel!
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - whaat?
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad.
59. Big brother eller paradise hotel? - Big brother! :D
60. Svart hår eller blont? - både och.
61. Blåa ögon eller bruna? - BRUUNAAAA!<3
62. Choklad eller lakrits? - Chooklaad.
63. Göteborg eller stockholm? - Göteborg.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt.
65. Coca cola eller fanta? - Fanta.
66. Pizza eller kebab? - Kebab.
67. Randigt eller prickigt? - Prickit.
68. Älska eller älskas? Båda.
69. Leva eller dö? - Leva.

ANTAL:
70. Personer du älskar? - Många..
71. Personer du hatar? - En del personer..
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Håller inte räkningen?
73. Glassar du ätit på en dag? - 8 en gång med mathilda&Amanda.
74. Resor du åkt på i år? - Beror på vad man menar med resor..
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - ingen festival direkt, men har varit på olika fester i folkan!
76. Gånger du haft minnesluckor? - Whuuut?
77. Piercingar har du haft? -  har två i öronen, Ska snart pierca navlen också!
78. Personer du saknar just nu ? - Vännerna.
79. Gånger ditt hjärta brustit? -

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - Ingen.
81. Ska du träffa imorgon? - Amanda, och kanske Mathilda&Alex.
82. Sjöng du senast för? - Moa.
83. Hade du senast en msnkonversation med?- Använder typ inte msn, men med Rasmus.. tror jag?
84. Spelade du tv-spel med senast? - Moa ;)
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Justin bieber eller Ulrik munther ;)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - några stycken.
87. Förtjänar att dö? - Ingen förtjänar att dö
89. Vill du sova brevid inatt? - Min katt..<3

VAD:
90. Gör dig glad? - Vänner.<3
91. Gör dig ledsen? - Sånna som sviker..
92. Vad vill du helst göra nu? - Hitta på något kul!
93. Önskar du att du slapp? - städa mitt rum..
94. Vill du ha nu? - Massa sakeeer!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - En resa till london..
96. Längtar du till? - Sommaren!
97. Tycker du om dina betyg? - Helt okej, dom ligger mellan E och C. Så helt okej!
98. Ångrar du i ditt liv? - ångrar ingenting.
99. Är det bästa som har hänt dig? - Det måste nog ha varit när Mathilda flyttade hit!

I love you and that's all I really know.

Nytagen bild.
Kom hem för några timmar sedan, efter en LÅNG dag i kalmar med moa, vi har haft massa kul!
shoppat och haft kul helt enkelt, köpte ett par jeans leggings, öronhänngen, ett linne, en tröja, hörlurar till mobilen, och mat, orkar inte lägga upp bild på det, men är nöjd med sakerna iallfall :) och just nu sitter jag här och gör ingenting direkt, tog nyss lite egobilder med systemkameran, hihih. Men iallfall så ska jag kolla om det finns nåt bra på teven, annars blir det väll film eller något, men ha det bra pussss!

Drar mot kalmar!

Bjuder på bilden.. okey?
Hej på er, nu ska jag snart dra mot kalmar med Moa, och vi ska shoppa såklart!
sen kanske jag inte kan uppdatera direkt när jag kommer hem, för min bror fyller 18 imorgon, och han ska fira sin födelsedag idag, så det kommer massa folk hit, så kanske inte kan sätta mig direkt vid datorn när jag kommer hem!
men ha en bra dag, för det kommer iallfall jag ha, massa pussar&kramar!

I'm fucking tiered..

tråkig bild får ni också..

Som rubriken, är as trött har suttit och segat framför en dator hela kvällen.. och det suger!
och har inte lust med att titta på film, eller något.. har inte lust med något just nu! men jag har ju iallfall big brother att se fram imot klockan 10 sen, så något bra iallfall, detta blev typ värsta deppinlägget, men är inte på humör typ så.. hoppas det är okej iallfall, men nu ska jag tvätta bort allt smink och hoppa i min one piece och ta det chill.

Fredag! äntligen.

omg.. sjukt dålig kvalité på bilden, men shit the same!
nu drar jag iallfall ut och fotar lite, i det finaa vädret! blogga när jag kommer in igen, kraaam!

Pluggat & varit med moa!

Hallå Hallåå, jag har inte haft tid med bloggen, för har prov imorgon och sen har jag varit med moa hela dagen också, har himla mycket på gång just nu! HIHIH, men iallfall så har jag och moa haft jätte kul idag, vi har skrattat åt nästan allt, och sen har hon hjälpt mig lite med provet jag har imorgon också, snäll hon är juuuu! men iallafall så ska jag plugga vidare nu, och sen blir det big brother ikväll, kram på er!

Har inte tid.

Jag har inte haft tid med bloggen, allt pluggande går i första hand!
men nu blir det iallafall big brother, och sedan sova, kram!

Pink Hair

OMG SÅÅÅ FIIINT!
Jag är superdupernöjd! jag har rosa håååår, eller iallfall topparna! och ursäkta för den superdåliga kvallitén på bilden, men det är en mobil bild, men ni ser ju iallfall? jag är iallfall as nöjd, men iallfall så drog ju jag och alex hem till henne efter skolan, vi åt lite pasta och sen kollade på en beckfilm, sen drog vi till mås och fixade dip dye!
och vi båda blev sjukt nöjda, som jag har nämt några gånger innan, men aja.. nu ska jag dra såå tjaarååå!

One Direction - What Makes You Beautiful


Melodifestivalen!

Mina favoriter igårkväll!
Nu är jag tillbaka efter en awesome helg hemma hos Amanda! gårdagen bestod av god mat, tv och chips&läsk!
vi tittade självklart på melodifestivalen, och som alla nog vet vann ju Loreen! står ju typ över hela facebook, och ja i princip överallt, men iallfall höll jag på Ulrik&Dead By April, fast egentligen tyckte jag att nästan alla låtarna var bra, förutom Thorsten Flinck.. men annars var ingen låt dålig enligt mig, vilken låt tyckte ni var bäst igår? men iallfall, så hade man en helt awesome kväll igår tillsammans med Amanda, Mathilda & Carl-Johan! vi tog även massa bilder, som jag gör ett collage av sen och lägger upp här på bloggen, kanske idag bror på om jag hinner eller inte!

Ikväll väntar en awesome kväll!

Bjuder fett mycket på bilden okey?
Hej på er!
idag är det lördag, och snart drar jag till mathilda, och sen drar vi oss vidare mot Amanda!
och där sover vi ikväll, vi ska ha det massa mysigt, och titta på melodifestivalen, och ha kul helt enkelt!
och sen tror jag att vi skulle vara med Felix&Carl-Johan också, helt awesome kommer det bli ikväll!
men jag kan nog inte uppdatera mer förens imorgon, men ha det hur bra som helst kram!

- Jag Saknar er.

Lyssnade nyss igenom mitt spotify lista lite grann, och då började Summer Of'69 spelas,  Och den låten fick mig direkt att börja tänka på den gamla klassen, det är helt otroligt hur mycket man igentligen saknar er alla..
Bilderna är tagna sista skoldagen tillsammans med alla er..♥


Rubiks Kub?

Nu har jag äntligen städat klart, eller nästan iallfall, och nu när jag städade hittade jag en Rubiks kub, som jag försöker lösa just nu, och kan väl säga att det går sådär, inte helt enkelt direkt! men nu ska jag fortsätta med att försöka lösa den, och sen blir det lite god mat & tv, pusss

Hey I heard you were a wild one.

Orkade inta vända bilden, hihih.
Tjenare! håller just nu på att städa mitt rum, som verkligen behövs, men nu behövdes det en liten paus från det ett tag, så nu bloggar jag lite och äter lite kakor, men idag har inte hänt allt för mycket, fast skolan har varit rätt rolig ändå, sista lektionen då förstod jag att våran klass inte var riktigt normal, vi skulle typ titta på en film, sen skulle våran lärare gå iväg och hämta en annan lärare som kunde hjälpa oss att starta filmen typ, och då går självklart några killar i min klass fram till datorn, och typ kopplar in deras mobiler till högtalaren och börjar spela as hög musik över hela klassrummet, det var grymt roligt iallfall, men sen efter skolan hängde jag med Mathilda hem och vi har gjort allt möjligt, och nu ska jag fortsätta med att städa mitt rum, och sen bara ta det lungt. pussss

studying sucks.

Som rubriken, plugga suger! det har nästan hela min kväll bestått av, Franska,Engelska & Geografi..
helt underbart, älskar verkligen geografi, bästa ämnet! nej nu ljög jag.. aja hatar helt enkelt att plugga.
men det måste ju göras, men nu blir det big brother och en kopp te! pusspuss

KONY 2012

En halvtimme, tar er tid att titta på filmen.. allt jag kan säga.
Så jävla hemskt.

Snö igen?

Detta känns ju inte direkt så bra, det snöar.. seriöst jag trodde det var slut nu? men tydligen inte.
jaja, iallfall så blir det dip dye på måndag med Alexandra, och har bestämt mig tror det blir Rosa.
och är riktigt taggad inför måndag just nu, och ikväll drar jag till sporthallen och träffar Amanda,Mathilda & Gustav.
men bloggar lite mer senare, för har absolut ingenting intresannt att berätta just nu..

Godmorgon eller?

Hej, nu drar jag mot skolan.. bloggar mer när jag kommer hem puss.

USA STYLE

Jag är helt såld på USA kläder, det är så grymt snyggt!
eller tycker inte ni det?
i sommar kommer jag helt klart använda USA kläder, tror det är det som kommer vara inne i sommar!
på bilden ovan, får ni lite inspiratation!

New Haircut

Joanna målade av mig på engelskan idag, himla fin eller hur?
Hej, jag har inte kunnat blogga förens nu för har varit i skolan hela dagen, sen efter skolan drog jag och klippte mig, känns som det är mega kort.. och jag hatar typ när håret är riktigt jämt också, vilket det är just nu, men det blir väl bättre senare, kommer bild på det lite senare kanske, men just nu sitter jag och tittar runt på massa snygga skal till min mobil, hittar massa snygga, ska köpa något eller några tror jag, och imorgon är det redan torsdag helt otoligt vad fort det går igentligen, men nu ska jag nog ta och titta lite på tv, om det finns något intresant, men iallfall bloggar mer senare, bamseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekram på er!

Lite tid över..

Hej på er, snart ska jag sticka iväg till plugget, och där händer nog ingenting specielt, men efter skolan så blir det nog klippning, och Alex följer även med också, tror jag! bloggar alltså inte mer förens jag kommer hem, men iallfall så ska jag fixa iordning det sista nu sen dra mig mot skolan! kramkram.

SVAR PÅ KOMMENTAR!

fråga: vilken färg ska du dip dya ? c:
svar: Jo, det vet jag faktiskt inte riktigt än, men just nu står det mellan, Blått, Rosa & Lila :)

Vilken färg tycker ni?



USA

Snart är den min, eller vi ska snart beställa den, underbart snyggt eller hur?
jag älskar verkligen kläder med USA tryck, eller i detta fall en bikini, men erkänn att det är sjukt fint!

Det syns lite va?

Nyfärgat hår, detta gjorde jag ju då igår, och själv tycker jag att det blev rätt bra, det syns ändå lite va?
huvudsaken var ju att utväxten skulle bort och det är den nu, och imorgon blir det förmodligen klippning, sen nästa vecka blir det dip dye, sjukt taggad! ville så gärna göra något med mitt hår, och nu har jag snart gjort det!
vad tycker ni?

ÄNDRADE PLANER!

Nu blir det såhär, jag känner inte riktigt för att ge mig ut, det är visst minusgrader ute och solen börjar försvinna så jag skiter i det, men ikväll blir det nog att dra till sporthallen och träffa Mathilda, och nu ska jag nog bara ta det lite chill och kolla på tv, kanske blogga lite och sånt där, men vi hörs iallfall senare, kram.

- Live My Life


Bild från innan ulrik munther!
Tjenare mannen!
här sitter jag och lyssnar på musik och kollar in awesome sidor, har hittat en super bra, där jag ska beställa lite saker ifrån! och kom nyss hem från skolan var varit en allmänt seg dag, och det har inte hänt mycket roligt kan jag ju tilläga, men nu ska jag iallfall göra mig iordning någonting att äta sen ska jag ut och springa en sväng, behöver lite frisk luft känner jag, men bloggar mer när jag kommer hem från min lilla springtur!

Nyfärgat hår!

Bild från fotodagen med alex igår!
Nu har man färgat klart håret, vet inte riktigt hur det blev för det är fortfarande blött, men det blir säkert bra!
jag behövde verkligen färga håret, det var en himla stor utväxt men det är skönt att den är borta nu, och nu blir det att lägga sig i sängen och plugga lite fysik och sen blir det big brother, och chill resten av kvällen, lägger upp för och efterbild imorgon, på hur håret blev, kram så länge!¨

which one?

Okej.. jag har ett litet problem just nu, jag ska ha någta av conversen ovan, men vilka? :o
kan absolut inte bestämma mig för någon av dom, så jag tycker att ni kan hjälpa mig med det!
skulle vara sjukt tacksam, för har lite beslutångest just nu.. hjälp mig!

Pengar Pengar Pengar..

Skulle inte säga nej till lite mer pengar i fickan..

jag har en känsla att det kommer att gå åt mycket pengar denna månaden..
först och främst ska jag pierca navlen denna månaden, sen ska jag klippa mig&göra dip dye, sen beställa ett par converse, och sen lite saker från tradera en bikini bland annat, och conversen är från en utlänsk sida, så då blir ju frakten dyrare, och sen ska jag beställa Justins perfym också, och den är inte sådär jätte billig.. så jag har bara en sådär liten känsla av att jag kommer vara skyldig mina föreldrar lite pengar sen.. hehe, för just nu har jag typ 60 spenn i plånboken, och de kommer man inte sådär jätte långt på.. varför ska allt kosta pengar? det har jag alltid undrat, det vore mycket bätte om man bara kunde gå in i afärren och ta det man behövde och sen gå ut där ifrån..
jag kommer självklart inte ha råd med allt, men det som jag vill ha gjort denna månaden är Piercingen, klippa, och dipdye, och sen köpa min bikini, sen får det andra kanske vänta någon månad eller så.. sånt man märker, men iallfall ha en bra kväll puss&kram!

DAGENS LÅT!


Dagens style!


Alex kommer hit idag.

Söt bild från i sommras på Alex&Mig.

idag kommer alex hit, och vi kommer säkert att gå ut och fota lite, eftersom att vädret är helt underbart idag!
fortfarande rätt kallt, men solen skiner och det duger för mig iallfall, man slipper iallfall den där tjocka vinterjackan ett tag, men nu ska jag fixa mig kanske slänger upp en outfit senare, kram så länge!

Lördagens hiss&diss.

Hissar :
* Melodifestivalen.
* Systemkamera
* Påskmust
* Snygga outfits.
* Våren.
Dissar :
* Fysik prov.
* Min dator.
* Reklam..
* Att min foundation är slut :((((
* Thorsten Flinck.. (BLÄ)

Med Mathilda&Amanda!


Några bilder från igår/natt.

Melodifestivalen

Bild från nyår!

Hallåå nyss hemmkommen från, Mathilda där man har haft massa kul tillsammans med Mathilda&Amanda, men jag lovade ju er att videoblogga.. Men, ja.. tyvärr blir det inte så, för massa olika saker tillexempel att mitt internet på min dator inte funkar, så sitter vid världens segaste dator just nu, och sen kollar jag på melodifestivalen också, men jag uppdaterar lite roligare senare, om jag får över bilderna till den ''sega'' datorn, från gårdagen så kanske jag kan lägga upp några senare, kram så längre!

Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen.

Förlåt.. men jag var tvungen att åka iväg tidigare till Amanda igår, så hann inte blogga mer, men iallfall så nu är jag här igen, och tänkte bara säga att jag har haft en helt awesome gårdag/natt/idag, med dom allra bästa, men iallfall så SKA jag videoblogga senare om lite om det som hände igår osv, för måste försöka göra det nu.. så vi hörs senare, förhoppningsvis.

Nu kommer videon!

Nu kommer bilderna i en video från Justins födelsedag, lade till lite andra bilder från i sommras, för att hade inte tillräckligt med bra bilder, men iallfall njut nu av bilderna!

Internet dampar!

blev ingen bloggning igår, för mitt internet funkade inte, så kunde inte lägga upp några bilder, men jag gjorde en video igår kväll, som innehåller lite bilder från gårdagen, som jag kommer lägga upp här på bloggen senare, men iallfall ikväll drar jag till Amanda, och där sover jag och mathilda, och innan ska vi också vara med Felix, det kommer bli awesome i vilket fall som helst, bloggar så fort videon är uppe på youtube, därefter lägger jag upp den här, vi hörs snart kram!

Internet dampar!

blev ingen bloggning igår, för mitt internet funkade inte, så kunde inte lägga upp några bilder, men jag gjorde en video igår kväll, som innehåller lite bilder från gårdagen, som jag kommer lägga upp här på bloggen senare, men iallfall ikväll drar jag till Amanda, och där sover jag och mathilda, och innan ska vi också vara med Felix, det kommer bli awesome i vilket fall som helst, bloggar så fort videon är uppe på youtube, därefter lägger jag upp den här, vi hörs snart kram!

RSS 2.0