FILMANALYS

Tjenare! idag var det skola inget kul hände. Men efter skolan drog jag och sanna upp till JOAB och väntade på min pappa, och åkte hem till mig och vi satt vid datorn och tittade på massa coola kepsar kläder och iphoneskal sen satte vi på filmen ''fjorton suger'' bara för att den är så dålig men det är en småsnygg kille i så det är ju possitivt! men iallfall sanna drog hem för ett tag sen och nu ska jag skriva klart min filmanalys tills imorgon har valt filmen Dear John bara för att den är så grymt bra! sen blir det big brother och sedan sova. Men ni får väl ha det bra så hörs vi imorgon kanske bloggar lite till om jag hinner skriva filmanalysen på 40 minuter! men jaja! vi hörs iallfall pusspuss.
Trailern till Dear John!

GE MIG!

BA6907 Cap Dark Blue
åhåhåhåh, beavis end butt-head ♥
NY Yankess Superman Black
Spongebob Caps Yellow
ge mig ge mig ge mig ge mig!
jag ska bara ha den med beavis and butt-head! JAG SKA BARA HA DEN! :o

FOLLOW YOUR HEART,BUT TAKE YOUR BRAIN WITH YOU.

Hej igen! har nyss beställt ett skal till min mobil ett blått glittrigt! lite bling bling! ;)
men iallfall idag i skolan har vi bara haft 2 lektioner vi var på södra cell med halva våran klass och 7c idag.
och det SÖG rent ut sagt, varmt som satan där inne i fabriken och luktade skit! usch. Ingenting jag vill göra om direkt. Det ända roliga var väl kanske att vi fick gå upp allra högst upp på fabriken 73 meter eller vad det va? en riktigt bra utsikt var det iallfall! men annars sög dagen i princip sen hade vi kemi&svenska kvar sen slutade vi för dagen. Och igår bloggade jag ju inte men då var jag med Sanna&Moa och vi bakade negerbollar! ojnej förlåt! chokladbollar* heter det ju! men ah iallfall så hade vi roligt vi satt vid datorn osv.. och helgen ska jag också spendera med dom två! ska bli hur kul som helst! men iallfall så ska jag nog titta lite på sons of anarchy det var ett tag sen jag tittade på det nu! så vi hörs lite senare ikväll! pusspuss

Svaren på frågestunden.

Okey här är videon med svaren på frågestunden..
men bilden stannar ibland! och det blir helt cp.. jag vet! eller det blir så på min dator så vet inte om det blir så på era datorer men på min hackar bilden och stannar upp ibland men det får ni leva med!
och ursäktar stillbilderna..

Mot skolan!

Bild från i lördags! :D

Drar snart mot skolan, tisdag idag fy vad jag hatar tisdagar!
men idag efter skolan är jag nog med Moa tror jag, och vi hittar säkert på massa skojsigheter!
men iallfall så ska jag gå och tvätta min piercing nu sen blir det att dra ut och vänta på bussen!
bloggar mer när jag kommer hem ha en fin dag!

mår piss.

Vet inte varför? men jag gillar att ha mitt linsskydd i munnen? (a'

Förlåt för att jag inte har uppdaterat men mår as dåligt, har mensvärk och ont i huvudet! döda mig långsamt tack?
fyfan vad hemskt det är.. men iallfall så gick jag och la mig i soffan direkt efter skolan för mådde som sagt inte så bra..och ser ut som ett monster just nu sminket utsmetat över hela ansiktet och håret usch.. nä vi tar det där videoinlägget med frågestunden imorgon istället nu ska jag lägga mig och titta om det går något bra på tven tills klockan 22 för då blir det big brother! hadebra!

Mer uppdatering imorgon!

Ja.. rubriken säger nog det mesta!
sista inlägget för ikväll tror jag? för imorgon svarar jag på frågestunden och lägger upp bilder från Amandas födelsedagsfest! blir dock inte så många därifrån för vi tog faktiskt inte sådär jätte många bilder men några blev det och dom lägger jag upp! men iallfall så ska jag äta lite mat nu sen big brother men ni får ha det bra så hörs vi imorgon pusspuss!

Bluesfestivalen 2012

Tack till alla som gjorde fredagen helt awesome!
tack, tack tack!

uppdaterar senare.

Min helg har varit helt awesome! har dock blivit lite ändringar men jag uppdaterar med massa massa bilder ikväll, och skriver om helgen lite senare, också för just nu är jag med Alex och vi ska skriva våran svenska uppgift nu som är att titta på en film och skirva om den osv.. vi valde filmen Beck monstret men ah uppdaterar mer senare som sagt! vi hörs puss!

kör på frågestund!

fråga vad ni vill! ingen fråga är för crazy! :D
svarar på frågorna i en video ni har till måndag på er att fråga!

instagram

Bjuder på två egobilder från instagram! funderar på att ha frågestund snart eller kanske dagens blogg? kom med förslag!

DAGENS LÅT!

Rihanna - Where have you been.

Dagens Heting!

Tumblr_lr288ewnu31qgwoep_large
Crhistian Beadles, nomnom! ögongodis där ja!

DAGENS BILD

Tumblr_lzi16zfkaf1qzjqrio1_500_large

Sons Of Anarchy räddar min dag!

Hey allihopa! idag vaknade jag med världens huvudvärk, och kände att jag inte orkade skolan. Det dunkade i huvudet i princip hela tiden, men nu mår jag bättre och har tittat på sons of anarchy hela dagen kärlek till den serien! var även ute och solade lite med min katt förut men iallfall så blir det nog skola imorgon för har tagit två panodil och sånt så huvudvärken är borta nu, men iallfall så får ni ha en fin eftermiddag puss på er!

DAGENS LÅT!

Det är isas fel att jag började har börjat lyssna på låten.. tycker inte ens att den är bra men kan ändå inte sluta lyssna på den! så det här skyller jag på isa!
Lilla Sällskapet - jag vill ut

trött som satan.

Rubriken säger allt.. är as trött och mår illa så när jag kom hem från skolan gick jag och la mig och tittade lite på sons of anarchy fast jag somnade, sen har jag sovit ett tag tills Amanda ringde så pratade ungefär vi i en halvtimme om helgen och såå! kan ju berätta lite om helgens planer eftersom att jag ändå inte har något annat att skriva om.
men iallfall fredag ser ut såhär! Att efter skolan drar jag,sanna,Amanda & Alex tror jag, till mönsterås för att gå på bluesfestivalen i mönsterås och kanske träffa lite folk, sen på lördagen drar jag och Moa till kalmar har lite saker jag måste köpa, och sen efter det drar vi in till o-hamn för att se MANGE MAKERS! och där träffar vi även Alex,Sanna&Amanda! sen på lördagkvällen blir det födelsedagsfest för Amanda! gud är så jävla taggad inför denna helgen alltså den kommer äga sönder! sen på söndagen vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer, blir kanske att chilla eller jag har faktiskt ingen aning? men sånt vi märker! men nu har ni helgens planer där ni kommer få massa massa bilder från helgen! men ni får ha det bra för nu ska jag se ett avsnitt av sons of anarchy sen blir det big brother vi hörs puss!

DAGENS LÅT!

Trofast - Tiden när man var barn

dag med dom bästa!

Bild sen i vintras som ni har sett förut..
Hej förlåt för den sena uppdateringen men orkade inte när jag kom hem!
men iallfall idag har jag varit med Alexandra,Sanna & Amanda vi har faktiskt inte gjort jätte mycket vi låg ute i solen åt 4-minuterskola, och tittade lite på film! vi hade i vilket fall roligt! jag åkte hem runt 19.00, och när jag kom hem gick jag direkt in i duchen sen chillade jag mest åt lite mat och nu om 20 minuter blir det big brother! men ha det bra, för det ska jag iallfall försöka ha! pusspuss

nu kör vi beavis end butt-head!

jag och min söta kissemiss ♥

Har nyss kollat big brother och fyyyyy vad arg jag blev! först åker den snyggaste killen ur Rodney! och sen åker den ärligaste personen i hela huset ut! Alltså Camilla, det var helt fel personer som åkte ut ikväll. Hade hoppats på Hanna J, Marcelo eller Annica.. men aja nu ska jag kolla på beavis end butt-head som avslutning på kvällen! vi får iallfall höras imorgonkväll, aja ha det bra puss!

har inte orkat.

Bara för att jag faktiskt saknar min dipdye lite..

okej.. förlåt att jag inte uppdaterar förens nu men har inte orkat har varit en chilldag idag.
Har tittat på sons of anarchy nästan hela dagen, har sett klart hela sesong 1 nu funderar på att lägga mig i sängen och börja titta på sesong 2, för orkar inte göra någontin men dagen har beståt av sons of anarchy, solat och bara tagit det chill. Men just nu har jag ingenting mer att säga, men bloggar kanske lite mer sen bror på om jag orkar sätta mig vid datorn, aja ha det bra iallfall!

Till headern.


Pictures

Bilder från idag, bjuuuuder på egobilderna!

just nu sitter jag här och har nyss tittat på fotboll, chelsea ♥
Fernando Torres ni vet? ;) det är anledningen till att jag tittar på Fotboll ibland! men iallfall så ska jag slå över till mtv snart, och kolla på beavis end butt-head som jag tror går nu! men iallfall imorgon kanske det blir mina babes det får vi se, men vi hörs imorgon!

put a smile on your face

'' smile ''

KÖPA?

Funderar starkt på att köpa denna bikinin! behöver verkligen en ny nu!
vad tycker ni?

DAGENS LÅT!

Turn to you - Justin Bieber

DAGENS BILD

Tumblr_ly02gnk5iy1r6mfo5o1_400_large

Grattis till världens finaste!

Ser ni tjejen på den första bilden? idag blir hon fjortis! vilket innebär 14 år.
Så kan passa på att skriva ett litet inlägg om min fina vän! Du och jag vi träffades på dagis, och sen dess har vi alltid hållt ihop, visst vi har bråkat det har vi men det gör alla någon gång! men det löser sig alltid! jag älskar dig så otroligt mycket om jag skulle förklara hur mycket jag verkligen älskar dig skulle det ta flera år! du får mig att le, du får många att le! jag kan säga precis allt till dig! Genom åren kommer vi skapa så många minnen! och i sommar då jävlar! då kommer det bli helt crazy tillammans med dig och flera helt underbara vänner man kan tänka sig! men jag hoppas att du får en helt underbar dag! jag älskar dig.<3


CHILLAAAAAAAAR

Tjabba Tjena Hallååå!
nu blir det lite mer uppdatering har nördat sons of anarchy as länge nu! så funderar på att göra något annat..
men finns seriöst inget att göra tror jag ska städa mitt rum lite kanske? vi får se. Kanske är dags för en videoblogg snart? kanske blir en ikväll om jag vågar visa mig. Hehehe. Är inte precis iordningfixad, men vi får se! och imorgon kommer moa nog hit och sover här! sen hela nästa vecka sover sanna här om jag har fattat det rätt? men iallfall så slänger jag upp dagens bild, snygging och låt senare! så blir lite fler inlägg! men nu ska jag dra! pusspusss'

SONS OF ANARCHY

Orkar inte göra något så jag snodde min brors sons of anarchy sesonger så nu lägger jag mig här och chillar!
vi hörs alltså lite senare.

Amanda,Sanna & Calle!

Smågammal bild.
Tjaaaaaa! igår var det lite smått segt med uppdateringen får bättra mig idag då! men iallfall som rubriken.
Var jag hela kvällen med Amanda,Sanna & Calle vi gjorde inte jätte mycket tog det rätt chill vi körde sanning och konka via Amandas iphone hoppade lite studsmatta eller Sanna&Calle gjorde det, och sen tittade vi på big brother och pratade osv.. Men det var iallfall en kulig kväll. Sanna&Calle låg och myste hela tiden typ, dom är såååååå söta tillsammans! men iallfall Calle drog hem runt halv 12 och vi andra bytte om till pyamas och hoppade ner i sannas säng, och stängde på en irene huss film, som vi inte tittade på så mycket för efter 5 minuter hör man Amanda snarka.. hahah! men iallfall det var gårdagen det, och nu sitter jag här och har inte hunnit göra så mycket bara duschat och sitter nu lite vid datorn och lyssnar på musik! och funderar på att gå ut och gå lite sen vi får se! men ha en fin dag iallfall pusspuss!

SOLEN SKINER ALLT ÄR PÅ TOPP!

Tjeenare!
Torsdag idag, helt okej faktiskt för vi är ju lediga, långhelg väntar som sagt! men idag blir det nog Amanda&Sanna! vi skulle ha dragit till kalmar men har inga pengar har typ 100 kr på kortet och man kommer inte så långt med det, men iallfall så hittar vi på något annat roligt! vi kanske träffar lite roligt folk vem vet? :)
men iallfall så just nu sitter jag här och lyssnar på musik har spelat lite sims också var sjukt länge sen man gjorde det alltså! men iallfall så får vi väl höras lite senare ha det fint puss!

DAGENS BILD

Börjar med dagens bild nu! det blir bilder på sånt som jag tycker ger mig inspiratation, eller bara saker som är snyggt osv.. så här blir den första dagens bild!

PIMP MY PHONE

Jag behöver seriöst eran hjälp! min htc har blivit så tråkig den är liksom helt svart så skulle vilja få den att se lite roligare ut :) inte bara helt svart, och jag vill ha något av domma skalen ovan till men det är bara det vilket jag ska välja? har tittat på olika skal hela morgonen men nu har jag bestämt mig något av domma får det bli!
men vilket? hjälp tack!

Kort uppdatering.

Hallååååååå!
idag var det skola det sög som vanligt hade även matte prov så det gjorde inte dagen bättre men iallfall.
Efter skolan drog jag och sanna och Amanda hem till Amanda och vi gjorde lite allt möjligt vi skulle ha varit med calle & razze men dom kunde inte komma eller va det va, men iallfall orkar inte blogga seriöst.. men nu sitter jag iallfall här har inte hunnit göra så mycket för kom hem för ungefär en timme sedan och då kollade jag direkt på big brother, och nu ska jag lägga mig och titta på mtv just nu ärn det south park jag älskar mtv seriööööst världens bästa kanal, men aja nu ska jag iallfall lägga mig och titta på det ha det fint, pusspuss.

DUSCHEN NÄSTA

bilden har ni sett för många gånger nu.

Nu blir det att ta en lång skön varm dusch och sedan bara tare chill sen blir det big brother ikväll! tummen upp på det! men ha en fin kväll.
pusspuss.

me.

This is me.

Tisdagar suger.

suddig bild jag vet okej?
JAG SERIÖST HATAR TISDAGAR! DET ÄR DET VÄRSTA JAG VET.
men iallfall hej på er! idag är det som sagt tisdag och dom dagarna suger. Dels för att vi har musik och sen att vi går länge på tisdagar. Själva musiken är helt okej men det är mest läraren som inte är okej. Men iallfall så har jag nyss kommit hem fick en sluch av pappa också som jag har tänkt på hela dagen känns det som heheh. Men iallfall så ska det snart komma upp en header på bloggen eller jag hoppas det iallfall har inte haft någon ork helt enkelt men snart så. Men nu ska jag typ chilla lite kanske kolla på någon film bara ta det lungt helt enkelt men vi hörs lite senare!

Sail

Dagens låt blir Sail med AWOLNATION
superbra låt, Amanda lyssnade på den och då satte den sig på min hjärna och nu lyssnar jag på den hela tiden!

dagens snygging!

Niall Horan i one direction!
jag döööööör så himla snygg han är!

osminkad ego

Osminkad ego. Bjuder på bilderna sjukt mycket. pusspuss.

ORIENTERINGSDAG

orientering
Jag vill aldrig mer se en karta och massa kontroller.
Hallåå, förlåt för att jag inte uppdaterade igår men tog aldrig med datorn till sanna men iallfall!
men igår hämtade Amandas pappa, Sanna & Amanda upp mig och vi åkte mot Amanda så hon kunde packa väskan eftersom att hon också skulle sova hos sanna vi tittade på big brother och hade det trevligt! idag gick vi upp runt halv 8 eller vi blev väckta av någon sak som vribrerade ashögt! men iallfall så gick vi upp och började fixa iordning oss och sen körde sannas mamma ner oss till långehäll! och sedan började vi springa ut i skogen. Och dom två första kontrollerna gick superbra! men sen sket sig allt.. vi sket i att titta på kartan och vi följde några stigar som gick lite här och där, vi var på rätt stig till kontroll 4 tror jag det var? för några andra killar kom efter oss som också var påväg att hitta kontroll 4 men självklart skulle inte vi gå samma håll som dom så vi gick in på en annan stig och det slutade med att vi kom till Norregöl och där ringde vi sannas mamma som sa att det inte var så lång till starten igen, och då gick vi tillbaka dit vi klarade alltså 2 kontroller på 2 timmar! vi suger stenhårt på att orientera. Men iallfall sen drog vi oss hem mot sanna och typ det första vi gjorde va att slänga oss i hennes hall, för vi hade gått flera mil eftersom att vi gick ganska fel! efterdet gjorde vi lite makaroner och sen chillade vi sönder med 4 irene huss filmer i rad! och nu sitter jag här ska snart ta en dusch för orkar verkligen inte göra någonting känner jag men ha det bra för det ska jag iallfall försöka ha! puss.
kände att det blev ett rätt långt inlägg men tvingar ingen att läsa okej? :D

upp all night

Just nu väntar jag på att Sanna ska messa mig, för dom ska hämta upp mig när hon och Amanda kommer från mönsterås, sen ska vi hem till henne jag vet inte om Amanda också skulle sova hos sanna men det märker vi :)
men iallfall har jag inget att säga igentligen men bara kände för att blogga har sån otrolig blogglust alltså!
funderar på att gå ut och ta lite bilder innan solen försvinner helt men iallfall så hörs vi ikväll pusspuss.

Låt ingen trycka ner dig.

En sak man ser mycket på internet tex facebook är att folk bara vill trycka ner sig själva. Nu för tiden är massa skit om en själv, att man är ful tjock för att dom tillexempel inte trivs i sin kropp något vidare bra. ''Du är fin som du är!'' älskar verkligen det cicatet eller det här '' det är insidan som räknas '' det stämmer så sjukt mycket! ett ända litet ord kan få en att stå på botten igen en del personer kämpar med att bygga upp sitt självförtroende så kommer någon och rasar ner det igen pågrund av ett ord som ful 'det finns inga fula tjejer bara killar med dålig smak!'' det är ju så? alltså dom flesta killar jag känner håller bara på med en tjej för att hon ser bra ut? En del killar bryr sig bara om tjejen ser bra ut och inte ett skit om henne eller hennes personlighet visst om man ser bra ut så är det ju ett + i kanten, men liksom det är alltid insidan som räknas. En perfekt kille ska tycka om dig för den du är! så här känner jag när det gäller killar jag bryr mig inte om killen är jätte snygg eller inte? visst självklart är det bra om killen ser bra ut och så men det är fortfarande inte det viktigaste, för det viktigaste är att killen tycker om dig och inte ditt utseende det är som sagt alltid insidan som kommer i första hand! och det är synd att inte alla killar fattar det. Vissa är är kraftigare än andra som dom smala tjejerna som knappt har någon fett alls och sen att en del tjejer slutar äta för att dom är rädda för att bli tjocka och allt, det är bara fel man förstör sin kropp och sin hälsa liksom man kan inte bara sluta äta och sen träna stenhårt man förstör sin kropp och inte minst för sig själv! för alla är fina på sitt sätt man ska vara stolt över sin kropp! man ska inte låta folk trycka ner en! '' min styrka är att ingen kan trycka ner mig!'' tänk possitivt ha kul och njut av livet för tänk på att ett ända litet ord kan sitta kvar i dagar, veckor månader och år! tänk på det!
Du är fin som du är! och det är alltid insidan som räknas!
glöm inte det!

dagens låt

chris brown- turn up the music.
Låt som man blir sjukt peppad av! denna låten kommer spelas grymt mycket i sommar!

just chilling in tha sol

Hej, tjena hallå!
som rubriken, just chilling in tha sol, min engelska äger okey? men iallfall så sitter jag ute i solen och lyssnar på musik, dricker coola och bara njuter! solen börjar försvinna nu det suger.. men iallfall så ikväll drar jag tillbaka till sanna, sover där för imorgon taggar vi orienteringsdag vid långe häll tror jag det hette? har inte en aning om vart det ligger så kommer säkert springa fel osv. Men det låter väl bra? :D aja nu ska jag snart gå in och fixa iordning mig lite tror jag, men tror jag tar med datorn till sanna så vi får höras ikväll kanske slänger upp någon bild innan jag drar till henne med, men ha det super duper mega bra!

TÄLTNINGEN

Lajte bilder från gårdagen!

Ingen rubrik.

Hej, varit segt med uppdateringen det är för att igår drog jag till Amanda runt ett, och då var Mathilda där och sen kom sanna också vi pratade om tältningen och hur vi skulle göra osv.. till slut kom vi fram till att vi skulle sätta upp tältet på sannas bakgård istället för att dra ut allt i skogen, men iallfall har jag ingen kommentar till det som hände under kvällen  vi alla var nog ganska irriterade på varandra just då. den var både bra och dålig. Men den kunde ha varit så mycket bättre! men iallfall det slutade med att Jag,Amanda och Sanna vaknade upp runt 4 inatt  och då gick vi in och la oss. Kan bara säga att 6 personer i ett 4manatält, är kanske lite för mycket. Men iallfall så tog vi lite bilder men har inte lagt över dom än men lägger upp dom senare, ha det fint! pusss.

Humöret är på topp!

Hej tjena hallååå!
Idag är mitt humör på topp, känner att jag har bra självförtroende idag också! men iallfall så idag vet jag inte riktigt vad som händer, eller hur det blir rättare sagt vi skulle ju ha tältat men vädret är lite sisådär! men vi får se hur det blir med det, annars blir det att umgås med brudarna hela kvällen förmodligen! men det innebär också att det blir dåligt med uppdateringen och ni ser tyvärr ingen header på bloggen ikväll häller sorry for that!
men nu ska jag fortsätta fixa iordning mig slänger in dagens låt sen pusspuss!

trött chey

Bildbrist på hög nivå, måste fixa nya bilder omg.
jag orkar inte mer nu, går och lägger mig och tittar lite på MTV är superduper trött, har ont i huvudet och träningsverk ingen bra start på helgen, men iallfall för er som undrar ska jag snart fixa en header det ska alltså vara en header där, det ska inte var helt tomt men har inte haft ork till att fixa en, men ska förmodligen finnas en på bloggen under morgon dagen, eller iallfall någon gång i helgen, men nu går jag och lägger mig godnatt!

Turn To You


Justins nya låt, och jag är redan kär i den.

ge mig någon?




alltåååååå. Jag vill fett gärna pierca läppen, men jag fick inte pierca mig på fler ställen än navlen.
men jag ska bara ha en i läppen jag måste! seriöst, det är så grymt snyggt! blir dagens vill ha helt klart!

MED ALEX

Vi är söta idag! :)
hejhej, just nu sitter jag här med Alexandra vid min sida! och vi lyssnar på massa musik!
och vi sitter och taggar till sommaren kommer bli helt underbart i sommar, med massa festivaler, fester osv!
taggad till tusen! men iallfall så sitter jag här med Alex och vi har haft jätte roligt idag.
men nu ska vi fortsätta lyssna på awesome bra musik!  pusshejs!

varit med Sannaaaaa


Hallåååå idag har jag och sanna haft himla roligt, vi har gjort massa skojsiga saker.
men jag orkar verkligen inte skriva något för känner mig otroligt lat idag. en riktig LATMASK helt enkelt.
så vi får höras imorgon eller kanske lite senare pusspuss.

skin skin som den sol du är.

Det här är min vän sanna som sjunger skin, ni måste lyssna underbart bra!
och detta är också en utan mina vänner, sasha som också sjunger skin!
ni måste lyssna dom sjunger helt awesome! :D

pluggaaaaa

Bild på mig och sanna idag från musiken!

Hejhej, idag har det varit skola igen som vanligt, kändes som att jag skulle somna på kemi lektionen och biologin. fyyyy vad trött jag var där. Men iallfall efter sista lektionen drog jag och sanna hem till henne åt lite kladdkaka osånt, och jag kastade en disktrasa på sanna eftersom att jag vet att hon hatar disktrasor och då trycker hon in den i mitt ansikte istället, snäll hon ääääär! och sen skrattade vi åt nästan allt efter det vi gjorde även matte läxan, och sånt men nu är jag hemma och ska snart sätta mig och ta tag i svenska provet som vi har imorgon, har fullt upp denna veckan, för idag hade vi ju historia prov vilket gick rätt bra tror jag och imorgon har vi svenska prov, och på torsdag har vi matte läxa och på fredag är det franska läxa fullt upp som sagt. Men vi får höras lite senare pusspuss.

GODNATT

nu säger jag godnatt, blir sista inlägget för ikväll alltså, just nu tittar jag på sons of anarchy superbra serie!
men iallfall snart börjar big brother så ska lägga mig och titta på det också, men ni får ha det bra, pusspuss.

Så sant så sant..

har sett den här bilden på facebook och på massa olika bloggar, och håller helt och hållet med.
eller vad säger ni?

DAGENS STYLE

Dagens syle i svartvitt!
Svart linne - Gina tricot.
Svart kofta - ullared tror jag?
Jeansleggings - Bik Bok.
Armband - Ullared&Hm.

SUMMER FEELING

Hittade låten på linnéas blogg, och den är verkligen sjukt bra! och låten får mig bara att tänka på sommaren, riktig summer feeling alltså!

PLUGGAR HISTORIA

HEJHEJHEJHEJ! har nyss kommit från skolan, och nu ska jag plugga arslet av mig!
har historia prov imorgon, men det känns som att det kommer gå bra har fått bra på dom andra proven i historia, så det går säkert bra, men tänkte bara säga att det blir segt med uppdateringen, men vi hörs iallfall ikväll, pusspuss.

SNYGG SOMMAR OUTFIT.

har kollar runt lite på internet efter snygga kläder inför sommaren! Har bland annat hittat dessa Bandeau-bh:arna, sjukt snygga och coola! Speciellt under ett stort pösigt linne med öppen rygg! och sen ett par shorts och converse på det! helt underbart snyggt, en snygg sommar outfit helt enkelt! :)
såhär tänkte jag :)

längtar längtar längtar!

Sjukt så otroligt mycket jag längtar, snart kommer jag att få se min prins live!

Dagens Heting!

åhåhåh, vad snygg!
tror jag ska stänga på en Jackass film och bara kolla in alla snyggingar som är med i filmen!

- Fall For You.

på er! idag vaknade man runt halv elva tror jag, idag hade jag och sanna tänkt att dra ut och sola och äta jordgubbar och choklad, men solen skiner inte så mycket så att det går att sola, igår blev jag jävligt solbränd på bröstet, och i ansiktet. Men iallfall idag får vi väl hitta på något annat, jag ska städa lite smått för det ser förjävligt ut, skyller på sanna! för det gör hon alltid när jag har varit hos henne! såå... Men sen ska vi nog plugga lite med på so-provet, och kanske lite på svenska-provet också? det får vi se, men iallfall känns underbart att man snart slipper alla prov, och läxor för snart är det sommarlov! woohooooo! bara några veckor kvar. men nu ska jag klä på mig lite chill kläder, ni kanske får se dagens outfit sen? men nu ska jag dra pusspuss.

Ta en titt i menyn.

ps: Lägg märke till dom nya bilderna i menyn, får tacka sanna för att hon gjorde bild-collaget till mig!

kolla in hennes blogg också, : http://saannajoohansson.blogg.se/

 

pusspuss.


- This is the part of me.

This is the part of me that you're never gonna ever take away from me.

yeyey, nu sitter vi här och lyssnar på världens finaste band, One Direction och sitter vid datorerna osådäär, kuligt har vi iallfall, men tänkte bara för att uppdatera lite, och snart ska vi väl kanske stänga på någon skräckfilm och ikväll ska jag inte sommna, hehe.. men nu ska jag dra, pusspuss.


DAGEN I BILDER.

Jag låter bilderna förklara dagen, men vi har haft det kuligt, gjort massa grejor men orkar inte skriva om allt!
så njut av bilderna istället, pusspuss.

MÖNSTERÅS MARKNAD

Nu drar vi till mönsterås igen! känner att jag skriver om mönsterås rätt ofta! hehe.
men iallfall idag ska vi på marknaden, så jag och sanna drar snart dit, träffar Amanda, och sen tror jag vi skulle träffa Carl & Alex, men iallfall så hade vi as kul igår, vi tittade på hostel eller.. inte jag för jag somnade innan filmen typ hade börjat, hehe. Men sen tittade vi även på big brother, oh herre gud.. Marcelo är ju dum i huvudet, och det är Annica och Jennifer också, lite triangeldrama mellan dom, men det är fett kul att titta på! hehe, men iallfall nu ska vi snart dra, men ha en superduper dag, tar med kameran så ni får lite bilder! men vi hörs puss.

BOYFRIEND

och där dog jag.
Justins musikvideo till boyfriend släpptes igår, och jag är så död man kan bli.
omg, så jävla snygg han är!

DAGENS VILL HA

denna navelpiercingen!
grymt snygg!

it's friday!

Detta blir väl dagens låt då! jag vet att den suger men vi kör på den ändååån :D
Rebecca Black - Friday

Plugg Plugg Plugg!

Rubriken säger väl det mesta om vad min kväll har beståt av! ;)
men iallfall så har jag pluggat hela kvällen, vi har som sagt kemi prov imorgon, men det ska nog gå bra!
och sen har vi lite engelska tills imorgon också, men iallfall  imorgon drar jag Amanda och Sanna till mönsterås, känner att vi drar till mönsterås rätt ofta nu för tiden! hehe, men iallfall sen sover Sanna hos mig hela helgen, kommer bli en toppen helg! men nu ska jag lägga mig och titta på big brother! ha de bra!

Dagens Låt!

Olly Murs - Heart skips a beat ft. Rizzle Kicks
ny favorit låt! tycker den är super duper mega bra! sätter sig verkligen på hjärnan! :D

Otroligt seg dag.

Hallååj!
dagen var varit så otroligt seg, dagen började med idrott där hade vi orientering, gick med Sanna&Mathilda, och ja man kan väl säga att orientering inte riktigt är våran starka sida. Men iallfall sen har resten av dagen sugit, biologin var rätt okej, vi fick gå ut och leta blommor jag och sanna hade maskroskrig! vi smetade in det där gula på blomman ni vet? i varandras ansikten, det var rätt kul faktiskt! men iallfall nu har jag bara pluggat oså, för har prov imorgon i kemi kan det rätt bra så det går säkert bra! men nu ska jag nog bara fortsätta sitta vid datorn vill få till en ny header också, för bara satte in någon när jag gjorde designen, men aja, pusshej!

DAGENS LÅT!

SOMMARKÄNSLA, denna kommer spelas mycket i sommar!

SOL <3

Glad chey.

Hallååå, omg mår så jävla bra just nu!
solen skiner, går runt i shorts, linne och ett par balerinaskor! lyssnar även på helt underbar musik!
idag var det skola helt chill, gick otroligt fort idag, nu ska jag ut i solen och sola min mage och benen lite, innan man drar på utvecklingssamtal i skolan igen! YOOOOOO

DAGENS LÅT!

Katy Perry - Part Of Me

- red hair.

Rödhårig chey.

FULLT ÖS 2012


Kön in till fullt ös, vi står precis vid stängslet, Sanna med röd adidasväska!
efter tjejorna hade badat! :)
Ja, blev faktiskt inte många bilder alls för hade kameran i väskan och vi lämnade in våra väskor och jackor så glömde typ bort att jag hade med mig kameran, men iallfall så var det helt okej igår det var ju värt pengarna iallfall liksom 20 kr, så det var ju värt pengarna iallfall, men igår tog jag,Sanna,Amanda & Mathilda en buss in till kalmar trodde jag skulle dö så varmt som det var på bussen! men iallfall så kom vi fram till kalmar efter ett tag först gick vi runt i stan ett tag för det var tänk att vi skulle träffa Carl och några fler, men vi fick aldrig tag på dom men sen åt vi lite på donken och sådär, sen drog vi ut mot sporthallen där fullt ös skulle hålla till! och jag orkar faktiskt inte skriva om allt som hände där, men kvällen får väl kanske 6 av 10 stjärnor kanske? men det var helt ju roligare än att bara sitta hemma och slöa framför datorn, så helt okej som sagt! så tack till mina underbara kompisar som gjorde kvällen asbra!

RSS 2.0