Be Alright

Bjuder på en bild från öland förra året.
 
Ahtjena. Sitter här kom hem för några timmar sedan, från Amanda har sovit där inatt, med sanna också, för igår var vi i högsby och hade roligt. Och sen sov jag och sanna hos Amanda på kvällen, men iallfall nu sitter jag här och har ätit lite grillat, med familjen eller inte min bror men iallfall. uppdateringen suger nu föritden, och imorgon kommer den också att suga.. för drar till mönsterås med Sanna&Amanda och träffar Claes, men det är sommarlov och jag orkar inte sitta vid en dator och leka social typ. Men nu ska jag iallfall stänga på en Jackassfilm och bara ta det lite chill helt enkelt, ska lägga mig tidigt ikväll också tänkte jag så jag orkar upp imorgon, men iallfall vi hörs lite senare!
pusssen.
 

Chillaaaaar lajte.

Bild på mig och min finaaaa.
Godkväll, nu ska jag bara ta det lungt och chilla lite, vart en rolig dag med massa skojsigheter! men iallfall nu ska jag bara ta det chill som sagt, tänkte titta klart på Jackass filmen jag stängde på innan jag drog till Mathilda, så tänkte kolla klart på den nu så kan jag ju passa på och dregla lite över hetingarna i filmerna, Johnny Knoxville, Bam Margera, Ryan Dunn, Steve-o åååååh, gud så heta dom är! men har typ inget intresant att säga seriöst.. vad ska jag blogga om? kom med lite förslag vettja! men nu ska jag stänga på Jackass filmen pussochhej!

DAG 2 UTAN PLATTTÅNG..

okej.. tror inte jag klarar mer nu. Jag dör helt seriöst det är en plåga att inte kunna platta håret! fyyyyyyy. 
Men iallfall mamma väckte mig vid 9 fast jag kom inte upp då, vaknade nu typ istället, så ska snart fixa till mej lite, och göra något åt mitt förbannade hår. Men iallfall så ska jag nog kanske en sväng till Mathilda idag, skulle färga hennes hår osv.. men vi får se hur det blir med det, men ska iallfall fixa till mej lite nu, uppdaterar med outfit och facelook sen kanske! sånt vi märker. Pussss.
 

drar på speedway!

Hallååå igen. har absolut ingenting att göra så drar iväg på speedway i målilla med Mamma& my brother. Så blir alltså lite dålig uppdatering under kvällen men uppdaterar när jag kommer hem ikväll men ni får ha det så bra tils dess, och sakna inte mej för mycket nu! pusss. 
 

drar på speedway!

Hallååå igen. har absolut ingenting att göra så drar iväg på speedway i målilla med Mamma& my brother. Så blir alltså lite dålig uppdatering under kvällen men uppdaterar när jag kommer hem ikväll men ni får ha det så bra tils dess, och sakna inte mej för mycket nu! pusss. 
 

Bam Margera


Ramlar

Hallåååååå. Sitter här i min säng och chillar lite och lyssnar på Håkan Hellström som jag inte lyssnat på så mycket förut, men har faktiskt börja lyssna rätt mycket på han nu! men iallfall så har jag rätt tråkigt också.. skulle egentligen ha dragit till o-hamn och träffat Sanna, men jag fick inte åka dit. Så nu sitter jag här och har det allmänt trååååååk. Men iallfall så lär det ju bli några fler inlägg idag, lite senare under dagen, eller ganska snart! men vi hörs pussen!

NEW THINGS..

HALLÅÅÅÅ. kom nyss hem från kalmar blev en shoppingrunda med mammi. Kan ju visa vad jag hittade i stan! :)
Jeans från gina tricot, vet faktiskt inte hur mycket dom kostade heh :)
Ett linne från bik bok, har letat ett tag efter ett sånt där linne man kan ha en bandeau under och nu hitta jag äntligen ett så köpte det för 50 kr helt klart värt pengarna! 
Ett par mjukisar från bik bok, eftersom att jag drog sönder mina andra, så köpte jag ett par nya!
och jag drog sönder dom för att Sanna vann över mig på fia med knuff! hahah. 
sen kom även mitt efterlängtade linne idag på posten! love it.
 
fick med mej lite grejer hem är supernöjd med allt, och förlåt för bilderna ser tjock och konstig ut på dom men det är för att min pappa är inte så bra på att ta bilder så dom blev i helt konstiga vinklar men shit the same! :)
pusss!

MOT KALMAR.

drar mitt ass mot kalmar en stund mamsen! lär väl köpa lite kläder osv.. behöver uppdatera min garderob med lite kläder eftersom att jag inte har nånting att ha på mig, men vi hörs iallfall när jag kommer hem pussss!
 
''smile'' 

SNART KLAR!

HALLÅ ALLIHOPA! snart klar med designen lite småfix kvar bara headern kommer nog dröja lite, men iallfall sanna sov här igår och vi fixade med bloggarna och lite sådant! och snart ska hon och jag iväg till b-måla och träffa Amanda! och då lär vi väl hitta på massa skojsigheter fortsätter med designen ikväll/inatt, men ni får ha det bra så länge, blev bara lite kort uppdatering men iallfall pusspusss!

MIDSOMMAR

Midsommar ägde, det var hur kul som helst tillsammans med er! vi gjorde massa kul saker först gick Jag,Alex&Sanna upp till stationen och mötte Claes och sedan gick vi hem till Sanna igen och körde lite kubb självklart valde jag att ha Alex på mitt lag och då förlorade vi två gånger mot Sanna och Claes. Men iallfall sen körde vi knivleken några gånger innan vi frågade om Carl-Johan ville komma också han kom runt sju typ, och då satte vi oss och åt tacos och pratade skrattade och ja, bara hade kul helt enkelt men iallfall sen körde vi knivleken igen och sådär vi körde även att man skulle leta efter äpplet i vattnet och sockerbiten i mjölet, fast det spårade ur lite sen..alla vi sprang runt och kastade mjöl över varann och CJ hälde allt vatten över Sanna osv.. men kul hade vi ju! Joanna kom också runt åtta, då satte vi oss mest och pratade åt lite kladdkaka osv. Men det var en grym kväll så tack till Sanna,Alex,Joanna,Claes & CJ som gjorde kvällen superbra! 

NU FIXAR JAG DESIGNEN!

Nu ska jag börja fixa designen för den ser ut som ja.. vet inte vad men den är fan inte snygg just nu iallfall. Efter jag fixat designen ska jag lägga upp lite bilder från midsommar jag jag firade med, Sanna,Alex,Joanna,Claes, & Carl-Johan, men det får ni lite bilder från senare som sagt. Men iallfall nu fixar jag lite med designen vi hörs senare pussss!

RIVER EN VACKER DRÖM

 
Haft en en underbar onsdag och torsdag med min fina Moa! det har varit superroligt igår när hon kom till mig eller jag fick först hämta henne på min cykel för hon hade gått av på fel busshållplats så jag fick cykla och hämta henne, men sen när vi kom hem till mig så tog vi oss varsin pepsi och låg ute i skuggan och bara tog det chill och tog lite bilder och sånt sen bästemde vi oss för att spela kort eller jag ville det. Hahaha. och det gjorde vi typ i någon timme bara för att tiden skulle gå typ. Sen spelade vi fia med knuff, och spelade lite till kort och ja sen var klockan runt åtta, och vi åkte till ica i mönsterås och hyrde 2 skräckisar, köpte lite chips godis och sånt. Sen drog vi hem mot mig och körde klart vår match i fia med knuff, jag vann såklart! och sen började vi titta på skräckfilmerna. Vi började med att se på filmen ''don't be Afraid of the dark'' och vi började titta på den för att det fortfarande var ljust ute för om det var mörkt hade vi väl dött innan filmen börjat, och fyyyyy. Den var asbra, men också superläskig, och lite overklig. Sen tittade vi på den andra vet faktiskt inte vad den hette men den var också bra, mer trovärdig och sånt! sen la vi oss och tittade på mtv till ungefär två, sen la vi oss. Moa har nyss åkt hem och snart ska jag städa mitt rum och sånt, men vi hörs lite senare pussar!
 

Ryan&Bam


Hallåååååå.

snygga vi är 
 
Hejsan! sitter just nu här med sanna vid min sida, och har även sätt att dom har gjort om blogg.se designen, inte sådär bra enligt mig tyckte det förra var superbra och nu bara har dom gjort om helt, fattar ingenting men ja det blir säkert bra sen. Men iallfall så ska jag snart slänga mig på cykeln och hämta Moaaa, som kommer med bussen runt 2 någon gång, och sen sover hon hos mig inatt och vi ska se på skräckfilm och ha det super bra! men iallfall nu ska jag väl bara ta det lungt och fixa lite med min blogg tror jag behövs en header känner jag.. men iallfall vi hörs senare! 

BESTÄLLT!

då var linnet köpt! det kommer jag gå runt mycket i i sommar! looooveeeee.

Lego House

F

Justin Bieber - Believe

åhåhåhå, så grymt bra!
jag är kär i låten, för att vara helt ärlig är jag kär i hela Justins nya album, tycker verkligen ni borde checka in det på youtube, spotify eller köp albumet eller vad som helst bara lyssna!

sommarlov åh så underbart.

Nu har jag faktiskt insett att det är sommarlov och det känns så grymt skönt! men iallfall snart kommer alex hit och vi hittar säkert på massa kul men jag får helt enkelt uppdatera senare och som ni vet kommer det bli dåligt med uppdateringen i sommar eftersom att jag kommer njuta av livet och inte bara sitta inne och nörda framför en dator jag kommer leva livet helt enkelt!

Tidsfördriv osv..

10 "är du..."
1. Är du singel? Yeahman!
2. Är du lycklig? Klart, det är ju för fan sommarlov.
3. Är du uttråkad? Ja.. annars hade jag aldrig gjort det här.
4. Är du ledsen? näej
5. Är du italienare? Nej.
6. Är du gravid? Nej.
7. Är du full? Nej.
8. Är du en cooling? Ja?
9. Är du från Irland? Nej.
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Dom har aldrig varit gifta.

10 kärleksfrågor
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja.. det beror på.
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja..
3. Har du tänkt på en och samma kille flera gånger innan du somnade? Jao.
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Ja..
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Nej, det tror jag inte.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Vet nt.
7. Är du kär? Nej.
8. Vill du gifta dig i framtiden? kanske jag vill..

10 frågor två alternativ
1. Kärlek eller lust? kärlek.
2. Hår eller ögon? helst vill ja ha båda..
3. Katt eller hund? Katt..
4. Några få bästa vänner eller flertalet kompisar? Flertalet.
5. TV eller Internet? internet
6. Coca-cola eller Pepsi? oboy
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Vild utekväll..
8. Pengar eller lycka? Lycka.
9. Dag eller natt? natt.
10. MSN eller mobil? mobil.

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? tror intee deet?
2. Brutit ett ben? noope.
3. Gjort nåt du ångrar? jorå..
4. Hoppat Bungee Jump? nej..
5. Ljugit för någon du tycker om? ahh.
6. Ätit en hel tårta? vetinte? har jag säkert.
7. Gjort bort dig offentligt? hah, säkert..
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? näe
9. Gråtit när ett husdjur dog? jao.
10. Velat försvinna? kanske det.

10 "sist du..."
Vad såg du på tv sist? Fotboll ithink?
Vems blogg läste du sist? Sannas.
Vad åt du sist? chips
Vem pratade du med sist? Alex
Vem ringde du sist? Mamma
Vem messade du sist? Daniel..
Vad läste du sist (bok)? I taket lyser stjärnorna
Vem pussade du sist? oj, det vet jag inte.
Vem kramde du sist? vet inteeeeeee?
Vem bjöd du sist på något? och ni tror att jag kommer ihåg det? -.-
Vad köpte du sist? Pommes tror jag

Liam Payne

omg vad snygg killen är!

Galen helg var det som sagt!

Snodde bilden från Linnéas blogg! kolla in den också! http://liinneastylee.blogg.se/
Tjenare! har haft en galen helg med mina cheyor! det har som sagt varit grymt! men kan berätta lite mer om helgen eftersom att det inte blev så mycket om allt vi gjorde i förra inlägget! men iallfall på fredagen drog vi till högsby direkt efter skolavslutningen kan man väl säga och där började vi mest med att gå runt lite i otroligt stora högsby träffade massa folk som Charlie, Hannah Kaisa och hennes kille. Sen gick vi runt på marknaden en stund vid alla karusellerna och sådant! Träffade massa nytt folk och sen under kvällens/nattens gång blev det fest vid lanhagen! det var då allt det roliga började vi dansade vi umgicks med massa nytt folk stod och pratade med folk vi aldrig träffat innan det var hur grymt som helst! och i högsby i lördags hände faktiskt inte alls mycket Jag och Sanna drog till Charlie Lothander och laddade sannas mobil lite granna vi var nere lite vid karusellerna och sånt men mådde verkligen inte bra hade världens huvudverk och förkyld och halsen usch. det var hämskt seriöst. Men jag och Alex drog från högsby runt 20.00 tiden, vi hade igentligen planerat att dra ner till lanhagen för mer fest och sånt, men det blev inte så för vädret var skit så jag och Alex bestämde oss för att dra hem. Sen igår uppdaterade jag inte något men det berodde på att jag sov i princip hela dagen för mådde verkligen as dåligt. Men iallfall nu mår jag lite bättre för jag tänker fan inte spendera sommaren till att vara sjuk! men ja blev ett ganska långt inlägg men det är för att jag inte uppdaterat så bra men iallfall vi får höras senare för nu ska jag sätta på en film och bara tare lungt! Men kan ju säga att jag kunde nog inte ha invigt sommarlovet på ett bättre sätt!

Hösgbydagen!

Hallåååååå eller! igår var jag på högsby dagen kunde inte ha invigt den på ett bättre sett fyfan vad ku det var säger jag bara! men iallfall så drog jag hem runt 00.00 någon gång och det var en grym kväll vi pratade med typ helt okända människor och ja det var helt galet! drar dit idag med tror jag fast då tror jag att min fina vän Moa hänger på och det får vi hoppas på! har as ont i halsen och förkyld men det stoppar mig inte! för ikväll ska jag ha grymt kul med alla mina underbara vänner! vi hörs senare!

SOMMARLOV!

OCH DÄR TOG JAG SOMMARLOV! behöver inte säga mer än sommaren 2012 här kommer vi!
bjuder på några bilder från skolavslutningen idag också!
Sommarlovet kommer äga denna sommaren! ska träffa så jäkla mycket roligt folk!
detta året har gått fruktansvärt fort, och efter sommaren börjar man 8:an! är lite ledsen att Rune har slutat han har varit den bästa läraren även att vi bara hade honom i ett år har han ändå varit den bästa! så det är ju lite tråkigt men nu ska jag se fram emot sommaren och bara njuta utav livet!

KLASSENS DAG

Hej nu är jag hemma efter en awesome dag i skälleryd och i kalmar! skälleryd var as roligt! låter bilderna förklara ganska mycket av dagen. Men iallfall vi badade, åt grillat hade dragkamp och vattenkrig i spöregn! det var hur kul som helst! Men iallfall sen cycklade jag och Sanna till Amanda efter skälleryd vi var ju dyngsura eftersom att vi hade haft vattenkrig osv.. men vi lånade Amandas dusch och fixade iordning oss sen drog vi mot Käääälmar. Där vi tittade på bion Älska mig igen den var jätte bra den får 4/5 stjärnor! men iallfall jag låter som sagt bilderna förklara dagen i skälleryd men kan säga att jag hade hur kul som helst med fina 7a!

Tisdag,Speedway & Klassens dag.

Hej och förlåt ännu en gång för att jag inte har bloggat.
Men nu är jag här igen, och igår var det tisdag och då var det skola rätt chill först var musiken inställd och då fick vi två timmars rast eftersom att vi har lunch efter musiken så det var bara tummen upp! så jag och mathilda drog hem till henne och åt nudlar och hade det bra!! och sen dom två sista lektionerna var det vollyboll i sporthallen lärarna mot niorna var faktiskt rätt kul att titta på! :) sen efter skolan stannade jag hos Amanda til 4 och åkte med min pappa hem. Och senare på kvällen drog jag mamma & min bror på speedway i målilla har inte följt med på ett tag så tänkte varför inte? och hade ändå inget annat att göra såå. Och idag är det klassens dag i skälleryd med 7a.
kommer bli kul tror jag så ska snart slänga mig på cycklen och börja cykla mot Mathilda och sanna sen åker vi mot skälleryd tar med kameran så det blir bilder det lovar jag er! vi hörs!

åh, jag älskar dig finaste.

Du är det finaste jag vet.
Justin Drew Malette Bieber åh gud vad jag älskar den killen.
det kommer bli en oförglömlig dag när jag väl ser killen live kommer bli den bästa dagen i mitt liv jag längtar så sjukt mycket. åhåhåh, jag måste erkänna att jag är kär i Justin.

Kääääälmar.

Hallåå hallåå.
Idag var det måndag och det var faktiskt helt okej kände att det inte var lika trögt att gå upp ur sängen idag på morgonen för det är bara några dagar kvar sen slutat vi! och dom sista dagarna ska bli hur kul som helst seriöst dom ska faktiskt bli roliga. Men iallfall idag har vi lämnat in massa böcker i so, matteboken och franskan osv..
det känns så skönt att få lämna in dom och slippa se dom igen! känns underbart helt enkelt! men ialfall efter skolan väntade jag på moa sen drog vi mot kalmar och där åt vi direkt på donken för vi var super hungriga och ja.. sen gick vi runt i massa affärer! och bara hade det awesome. Vi tog tåget hem vid 18.34. Och nu sitter jag här och kom hem för ett tag sedan nu blir det väl att tare chill osåå vid datorn.
vi hörs!'

Dagens Heting!

Steve-o.
åhåh, detta är ögongodis fyfan. Bara för det ska jag lägga mig och titta på en Jackass film innan jag går och lägger mig! (a'

Just nu:

- Ute i solen och steker.
Bild från instagram. ( inte tagen nu )

Outfiten på fredag!

Detta blir förmodligen Outfiten på fredag! alltså på högsbydagen om mitt linne hinner komma sen ska jag försöka få tag på shortsen annars blir det ett par andra jeans shorts! love it! Om det inte blir dåligt väder men det hoppas vi inte på!

SOMMARLOV PÅ FREDAG!

ÅHÅHÅHÅ, på fredag kommer jag komma till kyrkan med klänning, klackar förhoppningsvis lite solbränd och ett leende på läpparna! Det kommer bli så sjukt underbart att höra klockorna ringa ut! och bara springa ur kyrkan och bara veta att det är sommarlov. Det är en sån sjuk känsla! och sommarlovet inviger jag med att dra till högsby med dom allra bästa för att gå på högsby dagen sommaren 2012 här kommer vi!

UNO!

Hallåååå i'm back!
Har varit mycket dom här dagarna men iallfall igår drog jag och Amanda till Blomstermåla och träffade Robin som hade väntat på oss ett tag men till slut kom vi iallalll dit. Och vi gick hem till Amanda nästan direkt och vi gjorde inte så mycket men vi hade iallfall kul. Sen kom även Carl-Johan och då blev Robin & CJ lite jobbiga. hehehe. Men ja vi drog till Mathilda och hälsade på henne en stund och då bestämde även Jag och Amanda att vi kunde sova i tält alltså Jag,Mathilda & Amanda. och det gjorde vi Killarna drog hem någon gång under kvällen, sen mötte vi Mathilda vid konsum och gick hem till Amanda och började sätta upp tältet vi hade det supermysigt vi spelade uno och finns i sjön och bara hade det mysigt. Idag vaknade vi rätt tidigt vi åt frukost och bara chillade Mathilda åkte hem runt halv 12. Och jag vid 12. Och nu sitter jag här ska ut i solen och få en bränna till skolavslutningen tänkte jag. Uppdaterar mer senare pusspuss kramkram!

AMANDA IN THA HOUSE

Bilden är söt på oss, och ganska inzooomad.
Yeaaaaah. Som rubriken Amanda sover här inatt och kul kommer vi ha det, och förlåt för att jag inte uppdaterar förens nu men har inte haft tid, men iallfall skolan var helt okej fredagarna går otroligt fort men iallfall imorgon blir det Mathilda,Robin & Carl-Johan. Awesome. Men iallfall blir ett grymt tråkigt inlägg men ni får nöja er nu ska vi nog lägga oss och titta på tv, ha det bra pusspuss alla underbara människor.

Så rätt.. så rätt.


Förtroende är som ett suddgummi, blir mindre & mindre för varje gång du gör ett misstag.
- words -

U got it bad - Usher

Måste erkänna att jag är kär i låten, fast den är liteeeeee bättre när Justin sjunger den men ändåååå.

Bra dag i skithålan ruda!

Hej hej alla bloggläsare! nä okej det där lät konstigt men hej iallfall!
idag var det skola det sög som vanligt hade omprov på elevens val fattade inte ett skit. Men iallfall så efter skolan drog man mot ruda med Amanda&Mathilda vi träffade Linnea och hade kul i aktivitetsparken och sånt köpte även två chokladkakor med marabou jordgubb ♥♥♥ tjockis jag vet. Vi åkte hem runt åtta satte mig vid datorn och sååånt. Har även hittat en skolavslutningsklänning nu det var tänkt att jag skule ha den jag hade förra året men nu hittade jag en jag bara måste ha men det bror på om jag kan ha den också för storlekarna var lite wierd men det går nog! aja kan ju lägga upp en bild på den, här nere sen! men ha det bra för nu ska jag kolla tv sen sova så hörs vi imorgon pusspuss på er.
Älskar den, fast ska dock byta skärp i klänningen men iallfall. Nu hoppas vi bara på att den passar osånt!

Du är vacker.

Hallå eller? förlåt för att jag inte uppdaterade något igår men efter skolan drog jag direkt hem och packade sen mot Amanda och sen mot sanna! och där var även Joanna & Alex och vi började direkt med våran filmkväll vi tittade först på American Virgin men den började hacka så vi satte på filmen hipp hipp hora. Och efter vi sett den filmen så tittade vi på daltry calhoun en film med Johnny Knoxville åhåhåh. Det är sjukt hur snygg han verkligen är så jag och sanna satt och dreglade lite över honom och ja kvällen bestod mest av film och massa skratt. Jag och Amanda sov hos sanna och idag när vi vaknade gjorde vi inte så mycket tittade på några filmer och ja inte så mycket mer. Men dom här dagarna har varit superbra! gutt med studiedag ibland eller nationaldag eller vad det är. Men skönt är det i vilket fall. Men nu ska jag fortsätta dricka min juice och ladda ner Sons Of Anarchy säsong 4 och sen taggar man bara till att säsong 5 som kommer i augusti! men vi hörs puss!

Förslag på bra serie?

blev nyss lite ledsen faktiskt.. för mina sons of anarchy avsnitt är slut nu har sett säsong 1-3 nu. Visst det finns en säsong till och den femte kommer i augusti men får väl helt enkelt köpa dom sen, men nu undrar jag om ni har något bra förslag på någon bra serie man kan titta på? så släng in en kommentar om någon bra serie! men iallfall så ska jag gå och lägga mig nu sjukt trött och det känns askonstigt att big brother har slutat nu, men nu slipper ni iallfall höra mitt tjat om big brother hit och dit! men iallfall vi hörs imorgon pusspuss!

Words.


-seeing people change isn't what hurts, what hurt is remembering who they used to be.

jag har kort hår.

Hejsan allihopaaaaaa, sen uppdatering idag men har varit och klippt mig efter skolan och jag är faktiskt asnöjd även om det blev typ ganska kort dåva. Som ni ser på bilden där uppe. Syns inte jätte bra på den bilden men min webbcamera suger såå.. men tar en bild med systemkameran någon dag sen. Men det känns super bra att dom gula topparna är borta nu iallfall, och just nu sitter jag och pratar med Moa.. tycker vi är snälla mot varandra på facebook (a' fast nä.
Men iallfall nu ska jag dricka energidryck eller sno en från brorsan men ha det braaa pussochhej!

GRATTIS HANNA J!

GRATTIS TILL HANNA J SOM VANN BIG BROTHER 2012.
helt klart person som vann, hon är så jävla värdig vinnare och hon förtjänar alla pengarna!
grattis grattis grattis!

otroligt seg chey sitter här och bloggar.

Hallååååå. Är otroligt seg som rubriken.. vi vaknade runt 2 någon gång tror jag eftersom att vi var uppe till 4 inatt tror jag vi tittade på eva&adam och bara hade det bra! idag vaknade jag av att Moa satte sig på mig och började hoppa bra sätt att vakna på! men iallfall efter vi hade vaknat gjorde vi inte så mycket vi fortsatte titta klart på eva&adam, och sen runt 4 tiden drog jag och sanna hem och när jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen för kände mig inte så fräch direkt.. men nu har jag duchat tagit på mig lite andra kläder och fixat iordning mig lite och sådär och nu ska jag nog lägga mig och titta på antingen Andra Avenyn eller Sons Of Anarchy vi får se vad det blir! men ikväll blir det iallfall big brother final! hoppas på att Hanna J vinner hon förtjänar pengarna mest! men ja.. vi får höras lite senare ikväll pusspuss!

Jedward - waterline


Bilder från ikväll.

Systemkamerabrudarna där dååååh.
'
Hannah&Stiiiiiig.
Jag,Moa&Sannaaaa.
Söta tjejer.
¨
Moaaa&söta stig.
Caspian&Finn.
Joannaaaaa.
Moaaa M :)))))))))
Nellie & Hannah.
Folksamling hos moaaaaaa.
Hannah,Moa & Nellie.
Moaaaa&Finn.
Jag&Joannaa.
Men orkar inte ladda upp fler nu, men ni fick några stycken iallfall! :)

Variiiiit ute med massa folk.

hej tjena hallå.
var nyss ute med massa folk vi skulle egentligen bara ta bilder men sen kom det lite folk, eller det kom värsta folksamlingen till moa. Hannah,Joanna,Edvin,Caspian,Finn,Nellie& Moa m som sprang runt på moas gård och lekte litee med stig men nu har alla dragit och vi fick gå in i värmen igen för det var satans kallt ute. Men nu sitter vi här och äter godis och tittar lite på tv osååå. Men trevligt har vi haft det och ja nu ska vi väl fortsätta ha det trevligt under kvällen och ni får bilderna antingen senare ikväll/natt eller imorgon vi hörs puss!

Nya inköp!


Åkte en sväng till kalmar&öland hittade lite nytt! men iallfall nu ska jag dra till moa så vi får höras ikväll, för tar med datorn men ha det awsome pusspuss.

Känner mig riktigt snygg just nu!

sitter här och äter lite frukost, och chillar i allmänheten.
känner mig otroligt snygg just nu med, flätor och osminkad. Ser i princip ut som ett as utan smink och kan inte påstå att jag passar i flätor direkt, hahah. Men iallfall ska snart fixa iordning mig för ikväll eller idag blir det ju Moa&Sanna vi ska ha asa kul! det hade vi iallfall förra gågen alla vi sov över! men nu ska jag ta och besöka mitt smink lite så hörs vi lite senare, puss på er!

Dagens heting!(ar)

(ar)
Zayn,Louis,Harry,Niall,Liam!
underbara killar, massa massa massa kärlek till dom underbara killarna.
one direction.♥

Nya låtar med Justin!

All Around The World.
Denna diggar jag stenhårt!
Die In Your Arms
denna är också bra, inte asbra men helt okej! :)
kör dom här låtarna som dagens låt(ar)

William Spetz

Låter han göra min kväll han är så grymt bra!
massa kärlek till William Spetz ♥♥♥

Dagens Heting!

''Juice Ortiz'' i sons of anarchy!
detta är fan ögongodis! tattueringarna utsendet allt! nom nom nom nom!

awesome.

COOL BRUD!
men tjenare allihopa!
Alex kom hit förut men hon har nyss åkt, vi har tittat på en beck film som vi alltid gör ätit lite chips och dip och bara haft det bra! och nu sitter jag här och lyssnar på trofast (a'♥ awesome!
och är allmänt glad! är på toppen humör idag! men iallfall så ska jag nog lägga mig och titta på sons of anarchy nu sen blir det big brother sen förmodligen datorn eller tven! sen sova. Och imorgon blir det dom bästa tjejerna!

DAGENS STYLE

Outfiten.
Linne - Gina Tricot.
Spetströja - Gina Tricot.
Jeans - Gina Tricot
och sen slängde jag på mig skinnjackan & mina gula converse i morse när jag skulle iväg till skolan!
Facelooken!
ah, inte så märkvärdigt. Puder&Mascara. Fina röda små prickar på armen har jag också. Sanna hade väl tråkigt igår så hon började måla lite på mig.
men ah, där har ni dagens style!

HITTA ETT PAKET I BREVLÅDAN!

Och paketet innehöll mitt nya mobilskal!
Visst är der grymt fint? eller vad tycker ni om det? :)
jag diggar det stenhårt!

RSS 2.0