Kvällsdopp

Har precis varit och tagit mig ett dopp i poolen som finns här där vi bor! supervarmt och skönt! Mamma och Jag ska gå dit imorgon tidigt och ta oss ett morgon dopp, mamma följde med mig bort nu, och hon tog några bilder på mig, för jag ville att ni skulle få lite bilder! På bilderna har ni min nya bikini också, ni får en bättre bild senare ikväll! men iallfall så ska jag nog sätta mig och titta på någon film nu kanske? vi får se vad som händer, jaja! nu måste jag hitta på någonting vi hörs puss!
 

BRA DAG PÅ GOTLAND.

- Bilder jag tog nyss. 
Hej allihopa, har sovit gott inatt, kan jag börja med och säga! hihi. Men idag vaknade man klockan 5 av att mamma ringde hem till min bror och väckte honom eftersom att han inte är med oss på gotland och han sommarjobbar den här veckan, så mamma får ringa och vecka honom rätt tidigt.. och jag vaknade också då.
INTE OKEJ! kunde inte somna om så jag satt mig vid datorn hade 3 online på facebook tror jag hahah. Men iallfall spelade lite kort med pappa och åt frukost och sånt där sen runt 9 åkte vi. Först åkte vi till ett ställe som heter hoburgsgubben det var typ stora stenberg och sen var det ett som skulle föreställa en gubbe typ.. trodde det skulle vara mycket större än vad det faktiskt var men det låg precis vid havet och där var det jätte bra ställe att ta bilder på, så ni får massa bilder där ifrån sen. Men där var vi nog någon halvtimme eller mer. Jag vet inte riktigt men det är ju skitsamma! efter det åkte vi till ett ställe kommer inte ihåg vad det heter där vi skulle äta men det serverades bara fisk.. bläääääää. Så vi åkte därifrån till Roma istället, och där åt vi lite god mat och sånt, sen åkte vi vidare till Visby? om jag minns helt rätt. Där vi gick runt i stan och shoppade och tittade runt, fick med mig en bikini hem och lite godis och lite annat.. det har varit en lång dag med massa skojsigheter! och massa kul att se också! nu påvägen hem så tog vi med oss donken mat hem som ligger och väntar på mig, så tror jag ska äta lite snart kanske? jag uppdaterar kanske lite till ikväll! det är sånt som vi märker som jag brukar säga allt för ofta här i bloggen hihi. jaja, pusss!

GOTLAND HERE I AM.

Äntligen! nu sitter jag är i stugan på gotland, supermysigt! vi kom fram hit runt sex tiden. Båtresan var helt okej, förutom att internet inte funkade och hade ingen täckning på mobilen heller.. så satt och tittade på sunes sommar som visades på båten hela resan typ. Men det var helt okej iallfall fanns lite snygga killar också så hihih ;)
men ja.. nu så ska vi väl typ snart lägga oss blir nog att upp ganska tidigt imorgon och åka till visby osv.. och har självklart med mig kameran så ni kommer få värsta bildbomben på onsdag när jag kommer hem! eller så lägger jag upp det på torsdagen det får vi se! :) men jag kommer ju iallfall uppdatera mer imorgon och sånt! kanske även uppdaterar med bilder på instagram så följ mig där! heter bbarasiigne men vi hörs imorgon pusssen!

Långemåla var grymt!

Godkväll, kom nyss hem från en as bra kväll! drog till långemåla runt nio, med sanna och Amanda, blev lite ändrade plaaaaner. Men iallfall.. när vi kom fram gjorde vi inte så mycket, lyssnade på black jack, dansade osv..  sen var vi med massa folk typ hela kvällen.. hur kul som helst! förutom en jävla kille som gick efter mig hela tiden och ville dansa.. annars var det grymt! :) ska väl snart lägga mig och sova för imorgon drar man till gotland med mamma och pappa, ska bli kul tror jag? eller kul och kul.. vill inte åka ifrån alla vänner och sånt men, ja.. träffar nog dom bästa tjejorna innan jag åker, för måste hämta min bikini hos sanna, och mina byxor hos Amanda, så får säga hejdå till dom imorgon.. och känner på mig att jag kommer sakna dom sådär ganska mycket! men iallfall så ska jag sova nu tror jag trött som satan.. men vi får höras imorgon! tar självklart med mig datorn till gotland, kommer ju inte överleva annars.. hihiu. Ajaaa, vi hörs pusss!

NY DESIGN!

Ni har väl sätt den nya designen? om inte tryck på F5.
tack till mathilda som fixade headern åt mig! 

LÅNGEMÅLA TONIGHT.

älskar er mest brudar. 
 
Hallåååååå alla som läser det här (?)
sitter här och chillar lajte.. gick upp för ett tag sedan, har inte hunnit göra något än typ klätt på mig och ätit lite frukost och inte så mycket mer. Idag blir det nog att dra till långemåla med Amanda, sen vet jag inte om Mathilda skulle följa med också? jag har ganska dålig koll på vad som händer ikväll, men det lär vi väl märka. hihih. i förrgår var jag i oskarshamn med dom bästa brudarna, och tittade på general knas och träffade roligt folk, och igår var det lite chill hos Sannaaaa, osv.. men det har vart trevligt iallfall, och vill ni veta en sak? snart finns det en header på min blogg :DDDDDDDDD det har ni längtat efter va? för det har jag iallfall. Men ja.. vad mer ska jag säga? idontknow. så vi hörs lite senareeee då.

NEVER SAY NEVER

Tumblr_m7ovmpswmp1rs49g5o1_500_large
Finaste killen på hela denna fucking jord. 
jag har lite tråkigt, så tänkte skriva hur sjukt mycket den här killen verkligen betyder för mig. Justin.. omg vart ska jag bröja, jag har varit en belieber i snart 3 år tror jag eller om det inte är mer. Eller inte en belieber men jag började lyssna på Justin för ungefär 3 år sen det var då jag hörde för allra första gången justins röst. One time.. var den första låten jag hörde, därefter var det Love Me, sen Baby. Jag började lyssna på hans musik, och tyckte det var bra helt enkelt! och idag är jag verkligen en belieber. Kanske låter sjukt men han är typ det bästa som hänt, seriöst. Jag älskar killen så otroligt jävla mycket. Kommer ihåg hur många gånger jag har gråtit när jag sett Never Say Never, och första gången jag såg filmen, jag och Mathilda såg filmen i kalmar, filmen var även i 3D och det var helt underbart, det kändes verkligen som om att Justin stod där framme och man kunde sträcka ut armen till honom, helt underbar känsla. 1 mars 2012 firade jag och Mathilda hans födelsedag, vi bakade en tårta där vi skrev JB stort på och sen massa gelehjärtan på tårtan, och massa fint! vi tittade på massa tvpogram om Justin, och hade våra Justin tröjor på oss, och blåste upp lila och blåa balonger, eftersom att det är Justins favorit färg och lyssnade på hans musik, och hade det bäst! Jag har lagt ut mycket pengar på Justin saker, men det har det varit så sjukt värt. Har fyra skivor, två filmer, hans bok. Massa plancher, en tidning två tröjor, ett linne lakan, har säkert fler saker.. listan kan bli lång! Ska även beställa hans nya album believe nu i veckan, bara jag får pengar till det så ska jag köpa det. Och på tal om Believe.. hans tour börjar snart, Justin kommer till sverige 22, 23 april 2013, jag har inga biljetter.. jag Sanna, och Amanda satt i timmar och försökte men vi fick inga båda konserterna sålde slut på mindre än två timmar, det är 12.500 platser i globen och sammanlagt båda dagarna blir det 25.000 platser. Vi letar biljetter.. för att vara seriös kollar jag blocket, och tradera varje dag, men jag kommer fortfarande sitta/stå i globen den 22eller23, fuckno att jag sitter hemma när jag vet att Justin är i stockholm och har konsert aldrig i hela mitt fucking liv! jag kommer vara där! han har även konsert i danmark och norge också, Norge slutsålt där också, danmark finns kvar. Men iallfall ville jag bara skriva lite om hur sjukt mycket killen verkligen betyder för mig. '' never say never, end let the dream come true. '' det kommer hända, min dröm kommer bli sann, min dröm att se Justin Bieber live den kommer bli sann, slutar inte bry mig bara för att jag inte har några biljetter. Men jag älskar justin med hela mitt hjärta och han betyder allt. Justin Drew Bieber, fysatan vad jag älskar dig fina du. 

ÖLAND PICTURES

Bjuder på några bilder från öland :)

Even angels can fall tonight.

chacha alla söta bloggläsare! idag har jag tiep varit med bästa tjejornaa Sannaaaah, Och Amanddaaaah., och vi badade och hade tiep as kul.
Nej jag skojade bara! HEEEEEEEEEEEEEJ. Dagen har bestått av massa skojsigheter, bad skratt och bra sällskap! jag drog väl iväg till sanna någon gång på eftermiddagen och vi typ hoppade i poolen direkt, efter det satte vi på en wallander film, och när vi tittat klart på den kom Amanda, då drog vi nästan ut direkt och chillade lite, sen badade vi igen, typ i en halvtimme eller något, typ hade as kul lekte delfiner och flodhästar. hahah. okej vi är inte normala, men grymt kul hade vi iallfall! sen drog vi in och tittade på en film. Men grymt kul har vi haft idag tjejor! imorgon blir det mot oskarshamn för att se general knas, innebär också dålig uppdatering på kvällen, och sen efter det sover i även i oskarshamn, så kommer alltså inte kunna uppdatera förens på fredag, om det ens blir någon uppdatring då, men det är väl sånt vi märker! v

NEXT: FIXA MIG

en bild på mig och min fina vän.
Godmorgon! nu har jag ätit lite furkost klätt på mig lite kläder, och nu ska jag börja fixa mig för sen drar jag mot Blomstermåla för att vara med underbara vänner, och jag taggar så sjukt mycket tills imorgon General Knas i oskarshamn! GRYYYYYYYYYMT. Måste även säga att jag är sugen på att dra till borgholm, Kapten Röd spelar där idag, är faktiskt grymt sugen på att dra dit, fast tror inte det blir så. Men jag såg ju han för ungefär 2 veckor sen, det var grymt det med! men iallfall så ska jag börja fixa mig nu, och just det ja! på söndag sitter jag på en båt till gotland, hemma på onsdag igen och jag tror jag tar med mig datorn så kommer nog kunna uppdatera! men vi hörs! pusssssssssss.

CHILLLLLLL

HALLÅÅÅÅÅÅ ESTLAND.
kom hem för ett tag sedan har varit med mamma,pappa och brorsan i målilla och tittat på speedway! helt okej typ.
förbannat varmt bara. Men iallfall tidigare idag har jag inte gjort någonting.. seriöst det var för varmt för att vara ute, det var 35 grader på våran altan.. fyfan. Det var för varmt, visst man ska inte klaga på värmen nu när det väl är någon men iallfall, det är överdrivet, vi är fortfarande i Svergie liksom. aja, låg i solen ett litet tag iallfall så hoppas jag fick en lite bränna iallfall. Och nu ska jag dricka cola och äta chips som en riktig tjockis! sen imorgon ska jag vara med mina fina vänner, Sanna, Amanda och Saknade isa som jag inte träffat på ett bra tag! kommer säkert bli grymt, sen på torsdag blir det hamnfestivalen, det börjar egentligen imorgon.. men det är typ inga bra artister men på torsdag kommer iallfall general knas! så det ska vi dra och titta på, sen på fredag blir det en kväll hos Amanda, och lördag blir det black jack i långemåla! awesome helt enkelt. Men ska fortsätta lyssna på grym musik och tjocka mig med massa godsaker! vi hörs pusstjaaaaaaaa.

FÖDELSEDAGSLISTA

- COOOOL BILD JUUUUUU.
 
nu går jag och lägger mig, och jag kom på en sak förut jag fyller ju år snart? 14 augusti! och förut idag fick jag för mig att jag vill ha löshår, förut hade jag faktiskt rätt långt hår och nu är det inte alls lika långt.. så tror bestämt jag ska önska mig det när jag fyller år! min önskelista är.
 
1. Justin Bieber biljett, (alltså så mina vänner också får en då)
2. Löshår
3. Bruna linser.
4. Fri surf på mobilen.
5. Someday Justins perfym. 
6. Liteee kläder, coola smycken och sånt också! 
 
tror faktiskt det är det hela! det är väl inte helt billiga saker men ändå liksom.

Road Trip

 
Hallååååå, nu sitter jag här i bilen och vi har varit på öland hela dagen, jag mamma och pappa! :)
nu är vi på väg till löttorp, sen blir det borgholm osv.. vi åker säkert till fler ställen senare! har med mig kameran och har tagit lite foton och sånt, vi stannade vid ett ställe där det var superfint! så ni får lite bilder därifrån sen också, men iallfall så ska vi väl fortsätta våran lilla road trip nu, sen ikväll ska vi kolla om vi hittar något boende på gotland, för isf åker vi nog dit imorgon! blir awesome isf. Men det är ju inte säkert annars har jag inga planer för veckan! jaja, vi får höras lite senare puss!
 
 

Förlåt okej?

Säger ännu en gång förlåt för att jag inte har bloggat.. men orkar seriöst inte. Men iallfall idag har jag inte mått så bra iallfall, typ haft ont i magen hela dagen, va ute lite och solade förut, sen har jag kollat film och lite sådant.. mest tagit det chill. Imorgon drar jag till öland med familjen, vi ska nog vara där hela dagen, och sen på tisdagen har vi pratat om att vi ska åka till Gotland, och vara där tills på fredag ungefär, fast vi får se det är inget bestämt än, annars ska vi hitta på andra grejer i veckan tror jag. Men iallfall så ska jag bara ta det chill resten av kvällen, och jag känner att min blogg är så otroligt jävla tråkig.. måste göra något åt det snart. aja.. skit samma vi hörs.
 

Orka leka social.

- Kan inte ladda upp bilder igeeeeeeen...
Hallååååå readers. Eller har jag ens några? känner att jag tappar läsare varje dag.. men får skylla mig själv. Jag orkar inte blogga jag lever livet, och det är fortfarande sommarlov, och vill ta vara på den sista tiden eftersom att det snart är slut. Men iallfall idag har jag varit i kalmar åkte rätt tidigt, åkte in dit med Mamma och Pappa, och vi åt på kinaresturangen och lite sånt, köpte lite grejor, bland annat ett par nya skor för det behövde jag verkligen! men iallfall på vägen hem hämtade vi upp sanna, och vi åkte hem till mig och vi satt mest vid datorn tittade på en film pratade och hade kul helt enkelt! och sånt dääääa, hon åkte hem för någon timme sedan tror jag och sen dess har jag bara duschat, och lite sånt där. Imorgon ska vi till CJ på grillparty typ, funderar på att ta med mig kameran men det får vi se om jag gör! men iallfall så ska jag typ sätta mig och titta lite på tv och bara tare chill vi hörs pusssen!
 

Otroligt seeeeeg.

Hallåååå eller. Så jävla seg så det är inte sant. Blev sen natt igår.. gick väl och la mig runt 4 idag, så är ganska trött nu. Gårdagen/natten blev kaoz. Men iallfall så sitter jag här nu och är lite seg som sagt, fattar inte ens att jag sätter mig här och bloggar. Men det gör jag bara för att jag äger. Tittar även lite på jersey shore.. och kollar facebook osv.. grymt onödigt inlägg men kände att det behövdes. Vi hörs puss!

Mot Amanda!

drar snart mitt as mot Amanda, och jag vet fortfarande inte om jag kommer sova hos någon inatt eller om jag kommer hem, aja det blir säkert bra, men nu ska jag iallfall fixa det sista, vi hörs pusstja!
 

Godmorgon eller?

Har precis stigit upp, har i princip inte hunnit göra någonting än, men ska iallfall snart börja fixa iordning mig, och lite sånt där, ska också städa mitt rum lite smått, innan jag drar till Amanda ikväll, vet faktiskt inte om jag sover där eller hur det blir, om vi alla skulle sova hos henne, det är sånt vi märker, men kommer iallfall uppdatera innan jag drar dit, med flera inlägg lär det nog bli, kanske dagens outfit? sånt vi märker. Men vi hörs iallfall pusss!

Bildernaaa från idag.

Sannas bilder, kolla in hennes blogg. Sanna hade lagt upp bilderna nu så, jag lägger upp dom nu jag också :)
http://saannajoohansson.blogg.se/ 

TROFAST I KALMAR

- Jag, Trofast och Alexandra. Vi var ju rätt glada efter vi hade fått ta bild med snyggingen!
men iallfall så var det en grym dag i kalmar, jag och alex drog först till öland för att sola och bada, men det var inge väder för det direkt så vi drog oss mot kalmar och gick där istället, ända tills vi inväntade Sanna&Amanda.
Efter vi mött upp dom så gick vi till donken för dom skulle äta lite och sånt där, sen gick vi till larmtorget där trofast spelade vi tittade i princip bara på honom, sen var vi med Thea&Sasha hela kvällen, + Daniel. Vi tog tåget hem vid halv 11, och vi var ungefär i blomstermåla vid halv 12 tror jag, och nu sitter jag iallfall här och myser i min one piece, och imorgon taggar vi en kväll hemma hos Amanda, kommer bli grymt! vi hörs imorgon, pusssss.
Jag lägger upp fler bilder från dagen, imorgon jag snor några från sanna sen för hon hade med sig sin kamera, sååå.. men vi hörs!

Fotograferat med Moa!

Bjuder på bilderna på mej.
Idag har jag varit med Moeee. Vi har fotograferat, spelat guitar hero.
fast det är inte kul att spela med Moa för hon bara vinner hela tiden..
men iallfall så imorgon blir det nog öland med Alexandra, om det blir bra väder då, sen på kvällen drar vi till kalmar för att se på trofast, med Moa, Sanna & Amanda också kommer bli grymt! så ska faktiskt sova nu tror jag, men vi höööörs pussen.
 

Mys

Hallåååå estland. 
sen uppdatering idag, men hoppas det är okej! men iallfall sanna åkte hem idag redan vid 11, så vi hann i princip inte göra något alls, strax där efter drog jag till kalmar med mamma och pappa, dom skulle in på biltema, och jag shoppade lite grejs på modehuset, bland annat lösnaglarna ni ser på dom två första bilderna, sen köpte jag mig ett par jeans shorts också, så nu har jag lite shorts, hade inga alls förut men nu slipper jag köpa det på ett tag iallfall! :) sen åkte vi typ hem, då åt jag lite mat, och har nyss tittat på en film, och myste ner mig i en filt, för jag fryser otroligt mycket, gjorde det i kalmar också, och gör det fortfarande. Juste, jag tänkte visa shoppingen jag köpte i göteborg, jag vet inte om jag nämt det men fick med mig ett par shorts, och två linnen hem, + kaninöron som jag och moa köpte på liseberg, mest på skoj me söta är dom! hihih. ett av linnerna har jag på mig på bilderna, men jaja, vi får se hur det blir bror också på om jag orkar lägga upp bilder, är typ otroligt seg! 
men ska väl sitta här och sega lite vid datorn, lyssna lite på kapten röd osv.. bara tare chill helt enkelt, tror faktiskt också jag stänger på en film sen! sen ska jag även fråga om min bror kan beställa fjärde säsongen av sons of anarchy, eftersom att jag inte vill lägga ut pengar på det. haha, men vi hörs när vi hörs pusssen!

A.W.E.S.O.M.E

Fett coool jag är.
Sanna är här, och jag mår bäst! hon sover här inatt, och det blir föräldrarfritt awesome helt enkelt.
Mamma och Pappa har åkt på speedway i målilla, så dom kommer hem typ sent, och min bror är på fest.
så vi är helt ensamma in tha houseeeeeeeee! sanna föreslog att vi skulle ta min brors bil och köra en sväng, fast vi får se hur det blir med den idén! snart ska vi iallfall laga lite mat, och det kommer att gå superbra! men vi hörs lite senare, pussssssssen!

INSTAGRAM - GÖTEBORG

Moa äter lite bullar på tåget!
Liseberg - Radiobilarna ( moa suger på att köra dom )
Liseberg - Parisehjulet, ni ser den där långa saken? det är atmosfear!
En till bild från parisehjulet! vi chillar lajteeee.
Efter vi hade åkt kållerado, var vi ju lagom blöta så vi blåste oss torra! i blåsningen.
Efter liseberg, när vi skulle ta spårvagn hem till hotellet igen!
 
Det var bilderna från instagram jag tog! 
 

GÖTEBORG 2012

Hej! nu är jag hemma i blomstermåla igen! känns ändå rätt gutt! men hade gärna stannat i götet i kanske 2 dagar till eller något, men iallfall. Tänkte berätta lite om dagarna i götet, sen får ni bilder här under sen? låter bra va?
okej, men iallfall. I torsdags hämtade dom upp mig, sen åkte vi mot kalmar för det var därifrån tåget skulle gå. Vi fick vänta ett litet tag på tåget, stod även en as snygg kille där och glodde på mig. Som också skulle till göteborg, och han fortsatte att glo på mig när vi satt på tåget, och jag blev lite arg och började prata skit om han, och kalla honom saker.. sen loggade jag in på facebook, och då ser jag att jag har honom på facebook. För han har då lagt upp en bild på sig själv, och skrivit '' på väg till göteborg '' och fyyyyyyyyyyy. vad jag skämdes, för jag är rätt säker på att han hörde när jag prata om honom, och det värsta av allt var att han var grymt snygg! det märkte vi när han fick öppna en dörr åt oss på tåget. Tyckte det var lite småroligt, men ändå inte så kände att jag var tvungen att skriva det! tågresan fortsatte och både han och jag satt och stenglodde på varnadra, ända tills han gick av i Borås. Sen kunde jag inte sluta prata om honom, och är också rätt säker på att Moa tyckte jag var jobbig där. Men iallfall efter en lång tid kom vi fram till götet! Stationen och hotellet låg jätte nära varandra, så det var toppen! Moa och jag hade ett eget rum, och där började vi fixa iordning oss bara lite smått innan vi drog till liseberg! och förlåt men jag tog inte med mig min kamera.. för tänk er själva att gå och bära på den där i flera timmar, inte så kul kanske. Så sket i att ta med den. Men iallfall så åkte vi massa roliga saker! och jag är sååå stolt över mig själv, alltså. JAG SATTE MIG I ATMOSFEAR. Ni som inte vet vad det är så är det, 146 meter upp i luften, där man åker upp sakta tar typ 2-3 minuter att åka, upp sen släpps man ner och man är nere på typ 2 sekunder! det var såååå grymt! sen satte jag mig också i balder, och det trodde jag inte häller att jag skulle våga göra! men det gjorde jag sen åkte vi massa anant grejs, tog lite instagram bilder där vi satt i parisehjulet, där man ser lite av atmosfear och göteborg! kanske kan lägga upp dom senare. Vi stannade på liseberg till elva när dom stängde, vi avslutade med att åka lisebergsbanan typ 5 gånger eller något? men ja kul som satan hade vi det på liseberg! på kvällen, duschade jag och moa av våra fötter för dom ah.. ni kan ju tänka er hur dom luktade. hahah. Men ja det gjorde vi iallfall, sedan började vi ta lite bilder med våra fina kaninöron som vi köpte. Och sen la vi väl oss i princip och sov.
 
Fredag: Shopping som gällde! vi gick upp och åt den där förbannade goda hotellfrukosten! sen satte vi på oss shoppingskorna! vilket innebär converse. haha. Sen drog vi ner tll nordstan vilket låg precis utanför hotellet typ. Där började vi titta på kläder och sånt där, och hade det asbra! vi var även nere i stan och shoppade, vi åt lite god mat, fikade och sånt där! Vi gick nog i stan, flera timmar! vet inte exakt hur många, men det blev en hel del! men ja ungefär en timme innan tåget gick, gick vi tillbaka till hotellet och hämtade våra väskor och tog det lite chill innan vi skulle dra oss mot stationen! och när vi kom dit, så fixade vi oss en subway macka som vi kunde äta på tåget hem! tåget gick 7 minuter över 6, tåget gick och vi började flumma direkt. skrattade åt allt i princip och jag hade ju hoppats på att snyggingen skulle gå på i borås igen.. men nej det gjorde han inte! men iallfall så kom vi hem till kalmar runt tio någongång, lite över tror jag! vi åkte hem till blomstermåla/timmernabben, dom körde hem mig och när jag kom hem så visade jag det jag hade köpt och lite sånt, Sen kan man väl säga att jag gick och la mig i princip, satt lite vid datorn kanske? duschade gjorde jag också. Sen la jag mig.
 
TACK FÖR GRYMMA DAGAR I GÖTET! detta gör jag gärna om! bjuder på lajte bilder nu!
 
- Vill tacka moa för dagarna i göteborg! det var grymt! LOVE.

MOT GÖTEBORG!

HALLÅÅÅ ESTLAND.
nä okej, hej! har precis fixat färdigt mig och sådär, sen drar jag mot göteborg med Moaa.
kommer alltså inte kunna uppdatera, blir isf på lördag förmodligen, men lovar att ni får massa bilder!
puss vi hörs på fredag eller lördag heeeeeeey!
 

Min åsikt om den här skiten.

Detta är världens största grej på facebook just nu typ. Bränna upp.. spola ner.. riva sönder dessa biljetter!
varför? frågar bara varför? seriöst.. det kallas lite jävla respekt, det finns folk som hade dödat för att få den där biljetten, så bränner man upp dom? Justin kommer till globen den 22 och 23 april, jag och mina kompisar satt i timmar och försökte få tag på biljetter men vi fick inga.. sen ser man det här på facebook några dagar efter, jag blir seriöst förbannad! det är så respektlöst bland er killar, att ens göra så..Först och främst slösar ni killar pengar på att göra det, biljetten kostar mellan 400-1000 kr, och dom pengarna hamnar dessutom direkt hos Justin själv!  Alltså hur fan tänker människor? Man ska för fan respektera personerna som vill gå på hans konsert. Alla ni som köper massa biljetter bara för att förstöra och elda upp dom, tänk till en gång till? var det så jävla smart egentligen? förstår ni inte hur många tjejer som verkligen gråter för att dom inte fick biljetter? för att ni idioter köper och eldar upp dom, bara skit i det istället hela grejen går väl ut på att ladda upp det på facebook, och få likes? visa respekt istället och sluta vara så förbannat barnsliga! tänk också på att det kan vara tjejers dröm att få se honom, och så går den bara upp i rök! tänk till att ni förstör bara för andra! ge er för fan. 

DRAR MIG MOT GÖTEBORG IMORGON!

- Älskar dig moooooooaaaaa'
Hallåååå eller? har haft en grym dag alltså, eller den började typ as dåligt, men nu mår jag hur bra som helst! 
Varit med Alex typ hela dagen, vi har inte gjort så mycket, kollat beck snackat, och haft det asbra! men när hon och jag tittade på beck, ringer Moa helt random bara, och säger '' vill du följa med till göteborg imorgon?'' jag blev ganska förvånad typ, men inget man tackar nej till så imorgon sätter vi oss på tåget, mot göteborg och hennes föräldrar då! kommer bli grymt, tar med mig kameran, imorgon kommer vi gå på liseberg, sen på fredagen blir det shopping, sen drar vi hem! men det kommer bli helt grymt även om det inte blir så länge! men iallfall har börjat packa ner lite kläder jag ska ha med mig, och sånna grejor! kommer alltså inte kunna uppdatera något, kanske slänger in ett inlägg innan jag drar men det brors på om jag hinner! men blir nog något mer inlägg ikväll vi hörs!
 

Godmorgon typ!

- Förlåt för ingen bild.. 
Hallåååå, klockan är runt tio i elva, och jag vaknade runt halv kanske, lite tidigare.
och idag har jag inga planer för dagen, vi tar den som den kommer helt enkelt! :)
men iallfall är rätt trött efter igår, blev rätt sent. Och det lär ju bli fler sena kvällar, i veckan tror jag vi skulle på hamnfestivalen i oskarshamn också, eller jag vet inte riktigt när den är? men jag tror den var nu i veckan. Aja, sånt vi märker! men iallfall så ska jag nog ta och äta lite frulle nu, men vi hörs säkert mer under dagen, pussen!
 

TOP CATS I KALMAR!

Hallååå eller! kom nyss hem från en asgrym kväll i kalmar med, Sanna,Amanda,Alex,Tobias, och CJ! kan ju tillägga att vi även träffade, Moa, Nellie & Felica där, sen träffade vi också Johan, iallfall så har jag haft det grymt! vi tittade då på top cats, dom var grymma! jag och Alex skulle bara ha deras autografer, så jag Alex, och CJ sprang dit där dom skrev atografer, vi fick allas på armarna, sen fick vi hans autograf  som spelar ståbas på våra mobilskal! känns helt okej faktiskt! men iallfall så har kvällen varit helt grym! blir kanske något mer inlägg ikväll, fast förmodligen inte men vi hörs imorgon pusssss!

OUTFIT/FACELOOK OF TODAY

Bandeau - Lindex.
Rosa tröja - Cubus.
Shorts med nitar - Gina tricot.
Mascara, puder och lite solpuder! 
sen hår uppsatt i en hög tofs!

TOP CATS TONIGHT!

GODMORGON UPPLANDS VÄSBY.
nä men okej hej iallfall! tisdag idag, och ikväll drar jag till kalmar med trevligt folk för att se top cats! 
kommer bli grymt! och vill ni vete en sak? JAG KAN LADDA UPP BILDER IGEN! så nu blir det alltså mer bilder på bloggen, och det innebär också roligare att läsa! men iallfall igår var jag i kalmar, med Mamma,Pappa och min Mormor, hehe. Jag och mamma gick runt lite på modehuset och hittade ett par shorts med nitar och en tröja, som faktiskt är dagens outfit! ni kanske får bild sen! men iallfall så har jag väl inte sådär jätte mycket mer att säga i nuläget, men slänger nog in åtminstonde 1 inlägg till innan jag drar mot kalmar med trevligt folk som sagt! eller vem vet? det kanske blir rätt många inlägg, för har blogglust känner hag hihih. men vi hörs puss!

LATITUD

Måste bara säga tack till domma underbara brudar! som gjorde min helg helt awesome.
sen tackar jag självklart alla andra som också gjorde den grym! Latitud har varit helt underbart! så kan ju berätta lite kortfattat bara. Fredagen började med att jag sanna och Amanda var uppe vid halv 9, för att boka biljetter till Justins konsert, och det sket sig.. vi satt i 3-4 timmar, och fick inte biljetter till någon av hans konserter, biljetterna tog slut så fort så att han fick släppa en till konsert dagen efter men vi fick inte bijetter till den häller. Men vi måste försöka fixa biljetter på något sätt. Mamma hämtade oss runt tre tiden, och då hämtade vi upp Alexandra och drog mot oskarshamn! vi fixade iordning oss hemma hos Amandas syster sophie, där vi åt lite pizza och hade det trevligt! vet inte riktigt när vi drog till latitud men det var väl ungefär när Ulrik hade spelat klart, där träffade vi Moa, Hannah, Nellie, och Moa M. Där vi pratade lite med dom, och sånt där. Sen träffade vi massa mer folk under kvällen, och vi lyssnade på massa band som spelade och dansade släppte loss och bara var helt vilda! vet inte riktigt när vi kom hem men sent blev det iallfall. Lördag morgon blev vi väckta vid 8, för vi skulle åka och äta frukost på hotell korallen gott som satan var det! på dagen la vi oss ute i solen ett tag, jag och sanna blev även utägda på kubb av, Amandas pappa, och Sophies kille. Jag och sanna spelade även krocket med dom, fast där gick det ju lite bättre fast med ganska mycket fusk då men iallfall kul var det! Sanna vann, och jag kom tvåa. Alex och Amanda hade gått ner och lagt sig så vi gick ner till dom, tror vi råkade väcka dom lite men ja, vi började i princip fixa oss därefter. Vi åt även lite grillad kyckling och pommes, innan vi drog mot dag två på latitud! i början hände det inte så mycket, det blev mer och mer ös ju mer tiden var, runt elva var det dags för kapten röd att spela! vi stod nästan längst fram, och gud fyfan vad bra det var! vi dansade sjöng med, hoppade klappade helt underbart bra var han! vi hoppade väl på cyklarna runt lite över två, när vi kom hem la vi oss nästan dirket. Det var varit grymt! 

i väntan på Alexandra!

hejhopp!
snart kommer Alexandra hit, hon är påväg just nu! och idag vaknade jag typ med en stor klump i magen..
är fortfarande så grymt nervös inför morgondagen, för imorgon vet jag om vi får biljetter eller inte..
snackar såklart om Justin Bieber konserten. Men iallfall snart kommer Alexandra och vi hittar på massa grejs!
ikväll drar jag till Sanna, Eller Amanda vi sover hos någon av dom och imorgon drar vi till Latitud +Alex.
men ha det grymt awesome vi hörs puss! 

LOVE LIFE.

Godkväll!
dagen har beståt av massa roligheter med dom allra bästa. Vaknade runt 11 tiden, gick upp fixade iordning mig, sen drog jag upp mot vårdcentralen för att ta den där förbannade gardasil sprutan, ont som fan gjorde den också.   Men iallfall efter det hämtade vi upp sanna, och drog mot Amanda där vi började planera helgen! alltså om Latitud, blev massa skratt och roligheter!  Jag och sanna drog hem därifrån någon gång vet faktiskt inte hur mycket klockan var men den var inte så mycket iallfall. Hemma hos mig åt vi direkt lite kött och potatis och sånna där godigheter! efter vi ätit sprang vi runt och jagade varandra, gungade i hängmattan och bara hade det grymt! vi har även planerat lite om Justin Bieber konserten, och det kommer bli helt awesome. Hoppas bara på att vi får biljetter nu! men iallfall nu sitter jag här och har precis duschat, rakat benen så nu är dom lena och finaaaaa! men iallfall detta blev kanske ett ganska långt inlägg men iallfall, helt okej eller? men nu ska jag nog fortsätta prata med mina babes på facebook, vi hörs!
 

before i die.

270993_485691738123846_2023922421_n_large_large
 
Tumblr_m5izq2m4xq1r22ewro1_500_large
 
532250_488306094529077_1065096988_n_large
 
540624_467819026577784_2001468569_n_large
 
562544_460077497351937_1795979552_n_large
 
Tumblr_lyu78944ms1rox3aao1_500_large
 
576533_235058273261724_95048940_n_large
 
429265_371372479553756_164682893_n_large
 
Tumblr_lwtz7scacr1r5nuyxo1_500_large
 
B3_large
 
578292_236099189824299_1471256210_n_large
 
576600_321151067965931_1912374345_n_large
 
Tumblr_m6188xdebc1rox3aao1_500_large
 
Tumblr_m5vi8bza9b1rox3aao1_500_large
 
599943009_large
 
Tumblr_m58v1ep9xi1rxcl29o1_r1_500_large
 
Tumblr_lytl5hsdcz1rox3aao1_500_large
 
Yhsvm5fqkgc_large
 
578312_418737388144012_111022525582168_1568814_132338558_n_large
 
Tumblr_lu21zllnjs1r5lo2bo1_500_large_large
 
Tumblr_luyrsj24v91r5lo2bo1_500_large
hahahahahah. okej jag var ironisk.
men har ingenting för mej så här mitt på natten så tänkte passa på att slänga in sånna här, before i die.
och detta är saker jag verkligen vill göra innan jag dör, okej.. kanske inte den sista men ja. 
och förlåt att bilderna är rätt små, men har kopierat dom det går dock mycket fortare, sen kan jag fortfarande inte ladda upp bilder. 
 
 
pussen.
 

Once a Belieber always a Belieber.

 
 åhåhå så fin.
helt sjukt kan fortfarande inte fatta att jag kanske får se dig 22 april 2013 i globen, stockholm. 
på fredag klockan 09.00 släpps biljetterna, jag har knappt fattat det själv än, och jag blir helt förkrossad om jag och mina kompisar inte får biljetter, för det skulle verkligen betyda allt om jag bara fick en biljett, liksom har längtat i typ flera år nu, kan ju inte säga mer än att jag verkligen älskar dig. Vet faktiskt inte hur länge jag har varit en belieber, men det är riktigt länge nu! och man kan väl säga att du betyder allt för mej. Känslan när jag fick det där smset av pappa, jag började skaka och mitt hjärta slog så att det nästan hoppade ur mig! åhåhåhå. jag älskar verkligen killen! stor kärlek till dej finaste. En gång belieber alltid en belieber! 
 
- Never Say Never, and let the dream come true. 
 

Even angels can fall tonight.

får seriöst damp på den här jävla skiten.
ursäkta språket men jag får det.. jag kan inte ladda upp bilder på bloggen? det bara går inte.
jag strör mig sjukt mycket, och det är inge kul med gammla arkivbilder direkt,är det så för er med?
eller är det bara hos mig det krånglar.. sjukt irriterande är det iallfall. Men idag har jag inte gjort så mycket, solat lite på dagen, jobbar på brännan! hehe. Sen tittat på en Jackassfilm som jag har sett nu typ 100 gånger eller något hehe. Förälskad i Jackass? oyes! men iallfall måste försöka fixa det där så det går att ladda upp bilder på bloggen! ska verkligen föröska fixa det! men vi hörs puss!

Teen Mom 2

- har fortfarande inga bilder.
 
sitter här och tittar på teen mom, och tar det allmänt chill har inte gjort så mycket idag, följde med mamma till mönsterås förut köpte hårfärg, så nu är min utväxt borta och mitt hår är lite mörkare än förut också, sa ju att jag skulle satsa på ljusare, men så blev det inte! men iallfall har inte gjort mycket mer idag, Bara tagit det allmänt chill helt enkelt, sen har jag självklart varit glad hela dagen! kan inte sluta tänka på det där med att Justin faktiskt kommer till sverige! helt sjukt. Men iallfall har jag inget mer att säga i nuläget, bloggar mer senare! pusssss.

jag är lyckligast i världen.

 
jag kan inte fatta det! jag är lyckligast i världen. 
Justin kommer till sverige 22 april, och biljetterna släpps nästa vecka, jag kan inte fatta det seriöst.
och jag blir seriöst förkrossad om jag och mina vänner inte får biljetter.. jag kommer dö.
JAG SKA BARA HA BILJETTER. fyfan, jag är helt jävla överlycklig, börja skaka och skrika och även gråta när jag fick smset från pappa : Bieber till globen 22 april - biljetter släpps nästa vecka. fyfan jag kan inte beskriva hur jag känner just nu. JAG ÄR BARA SÅ JÄVLA LYCKLIG. säger bara, att jag älskar killen grymt mycket! 

Godnight.

 
 
- Inga bilder.. sorry for that.
 
Säger väl godnatt nu, eller det kan mycket möjligt bli så att jag uppdaterar inatt men iallfall.
Idag har jag städat mitt rum, är inte klar än rensar massa saker också så det lär ta ett tag till, men orkar inte mer ikväll så tror jag fortsätter imorgon eller något. Och imorgon ska jag även färga håret! kör på att försöka få det ljusbrunt, eller inte helt ljusbrunt men nästan! så vi får se hur resultatet blir, får hoppas på det bästa iallfall! men dagen har i princip bara bestått av städning, men efter ett tag fick jag en jäkla mensverk så stängde på första Jackassfilmen för såg aldrig den igår kanske kör på en Jackassfilm ikväll också bara för att dom är så sjukt snygga! 

Bilder från gårdagen.

Bilder från igår, alla kommer från instagram!
btw: ni kan ju följa mej där vettja! heter : bbarasiigne.
följ följ följ!

ahtjena snygging.

600full-johnny-knoxville_large_large
 
Tumblr_lrh4frmjhc1r0ega1o1_400_large
herrejävlar vad snygg han äääääääääääär.
 
- Johnny Knoxville, ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 

Grym dag/kväll!

Hallåååå eller! sitter här hemma och lyssnar på trofast - vi hade allt! och bara har det gutt! har haft en as rolig dag med Sanna,Amanda & Claes! vi tog en buss till mönsterås runt två någon gång, Claes mötte oss vid stationen och sen drog vi runt i otroligt stora mönsterås och hade det trevligt! men orkar faktiskt inte skriva om allt vi gjorde för är lagom trött, vi tog en buss hem vid åtta typ, och sen drog vi hem till Amanda och åt lite pizza, sen resten av kvällen dansade vi ute på Amandas altan, och satt där och pratade skrattade och hade det helt awesome. Kom nyss hem och har precis ätit lite tårta som mamma hade bakat, och nu ska jag typ tvätta bort allt smink och sen kolla facebook sen stänger jag nog på en första Jackass filmen och bara tar det lugnt, sen imorgon funderar jag på att städa mitt jävla rum. Eller något annat, sånt vi märker men iallfall vi hörs imorgon, pusssssar! 
 
btw: ni får lite bilder från dagen/kvällen, från instagram typ imorgon eller något. 

RSS 2.0